• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal preživio! Bio na ivici, a sad je na dvije pobjede do 21. grend slema!

Autor 000

Bio je u nokdaunu poslije gubitka trećeg i četvrtog seta, ali je na kraju uspio da savlada Denisa Šapovalova i plasira se u polufinale Australijan opena.

 Nadal bio blizu poraza pa pobijedio Šapovalova Izvor: Profimedia

Preživio je Rafael Nadal - potraga za 21. grend slem trofejom i dalje traje! Španac je bio blizu da treći put u karijeri izgubi meč u kojem je vodio 2:0 u setovima, ali je na kraju ipak smogao snage.

Savladao je Denisa Šapovalova 3:2 posle više od četiri sata igre i nakon nekoliko situacija koje su razbjesnile Kanađanina!

Možda će vas zanimati

 Nadal je od Šapovalova bio bolji 6:3, 6:4, 4:6, 3:6, 6:3 u meču koji je obilovao usponima i padovima, sjajnim razmjenama dvojice levorukih igrača, ali i spornim momentima o kojima će se pričati.

Prvi se dogodio kada se Šapovalov žalio na Nadala kod glavnog sudije, kojeg je potom proglasio i korumpiranim pred cijelim stadionom. A drugi momenat koji je razbjesnio Kanađanina desio se pred početak petog seta.

Tada je Nadal poslije gubitka drugog uzastopnog seta tražio od sudije Karlosa Bernardesa da ode u toalet, a onda i medicinsku evaluaciju, pa je između posljednjeg poena četvrtog i prvog poena u petom setu bilo čak sedam minuta razmaka.

To nije Šapovalova učinilo srećnim, ali je i on imao svojih prilika. U dva servis gema Španca nije koristio brejk lopte, pa je Nadal uspeo da uz jedan brejk ipak prelomi meč i plasira se u polufinale.

Sada je na dva meča od 21. grend slema u karijeri!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC