• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se čovjek koji godinama ratuje sa Novakom: Predsjednik ATP poslije dugo ćutanja progovorio o Đokoviću i vakcini!

Autor Haris Krhalić

Prvi čovjek ATP organizacije uputio poruku Novaku Đoviću.

 Andreas Gaudenci o Novaku Đokoviću Izvor: Profimedia/Matthew Stockman

Novak Đoković već duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa ATP, posebno od kada je osnovao sindikat PTPA, a sigurno se situacija neće poboljšati nakon njihovog ćutanja dok je Novak Đoković proživljavao torturu u Australiji.

ATP se oglasio tek nakon što je Đoković deportovan , dok je sada njihov prvi čovjek Andrea Gaudenci reagovao nakon novih spekulacija oko toga gdje srpski as može, a gdje ne može da igra bez vakcine. Prethodnih dana posebno se pričalo o Indijan Velsu, odnosno Monte Karlu, Rolan Garosu...

"Novak je već planirao da igra u Dubaiju, tako da su to dobre vijesti. Želimo da vidimo Novaka srećnog i zdravog, da ga gledamo kako igra", poručio je Andrea Gaudenci.

Osvrnuo se i na izjavu direktora Monte Karla koji je Đokoviću poručio da se vakciniše da bi igrao.

"Želimo najbolje igrače na najvećim turnirima i Monte Karlo je svakako jedan od njih. To je jedan od najvažnijih datuma u kalendaru. Nadamo se da ćemo imati pun kapacitet na tribinama", diplomatski je kazao italijanski visoki zvaničnik, evidentno bez još pravih informacija.

Koliko je blizu tenis bez restrikcija?

"Nadamo se da ćemo ostaviti kovid iza sebe što je prije moguće. Iskreno, čujemo dobre vijesti. Konačno vidimo svjetlo na kraju tunela. Idemo u pravom smjeru da ostavimo ovu užasnu pandemiju iza nas", zaključio je Gaudenci.

Podsjetimo, Novak Đoković je trenutno u Beogradu i priprema se za turnir u Dubaiju koji počinje 21. februara, dok za sada nema informacija koji su njegovi naredni koraci. Prijavljen je za Indijan Vels koji počinje od 8. marta, ali nije potvrđeno da li će igrati zbog dobro poznatih restrikcija.

Nezvanično, mogao bi da nastupi zbog pozitivnog testa na kovid iz decembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC