• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To što je Novak uradio Nadalu nije viđeno u istoriji tenisa! Britanac izdvojio 1 meč zbog koga je Đoković najbolji ikada

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prisjetio se velike pobjede nad Nadalom i rekao da nikada bolji tenis nije viđen.

 endru kesi novak đoković najbolji t eniser i najbolji meč Izvor: Profimedia

Nekadašnji britanski teniser, a sada dugogodišnji teniski komentator Endru Kesl nedavno je dobio zanimljivo pitanje. Novinare je zanimalo koji je po njegovom mišljenju najbolje odigran meč u istoriji tenisa. 

"Od svih nevjerovatnih tenisera, ako bi morao da izabereš jednog koji je odigrao najbolji teniski meč koji si ikada vidio, koga bi izabrao?", glasilo je pitanje.

Možda će vas zanimati

A odgovor je naravno glasio - Novak Đoković! Sjetio se Britanac 2019. godine i finala Australijan opena. Đoković je te godine igrao zaista nevjerovatan tenis, a jedini koji ga je na cijelom turniru namučio bio je Danil Medvedev u četvrtom kolu. On mu je uzeo jedan set, a nakon toga svi su padali lagano.

Nišikori se povukao poslije dva seta u četvrtfinalu, Luka Puj je u polufinalu uzeo tek četiri gema, a onda je Novak Đoković pokazao Rafaelu Nadalu ko je gazda u Melburnu! 

"Mislim da je meč kada je Đoković savladao Nadala u Australiji i izgubio samo osam gemova u tom finalu 2019. godine najbolji meč koji sam vidio u bilo kom sportu", rekao je Kesl. 

Novak je do titule došao rezultatom 6:2, 6:3, 6:2, a Britancu je jasno zašto je Novak najbolji ikada. Jednostavno, sve osnovne stvari radi najbolje moguće. 

"Suština svakog sporta je da si sjajan u njegovim osnovama. Tu je za mene ljepota velikih sportista i Novak jednostavno briljantno radi te stvari. Njegov ritern pada na milimetar od osnovne linije, čak i kada je servis sjajan", rekao je Kesl. 

Naravno pratio je Britanac i ovogodišnje izdanje prvog grend slema sezone i smatra da je poruka poslata pobjedom Rafaela Nadala. 

"Sva trojica su bili fenomenalni za naš sport i poruka je da nisu gotovi! Nevjerovatno je kako to rade, njihova motivacija je nestvarna", zaključio je Kesl.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC