• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Zverev poslije skandala: Izbacili ga sa turnira, a ovo je njegova prva reakcija!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zverev je gotovo fizički napao sudiju i zbog toga je diskvalifikovan.

 Poruka Zvereva poslije izbacivanja sa turnira  Izvor: YouTube/Australian Open TV/Printscreen

Njemački teniser Aleksander Zverev napravio je veliki skandal u Akapulku kada je poslije poraza u dublu reketom udarao po stolici na kojoj je sjedio glavni sudija, a po hitnom postupku je izbačen sa turnira.

Tek nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama i dobio pravi odjek, stigla je osuda turnira i same ATP organizacije, a kazna je bila logična. Zbog nje se ni sam Zverev nije pobunio, a nekoliko sati nakon velikog incidenta odlučio je da se i sam oglasi povodom svega što se desilo.

Nije tražio izgovore za nedopustivo ponašanje, nego je objasnio da incident koji je napravio ne priliči njemu i zatražio je izvinjenje od teniskih navijača.

"Teško mi je da riječima objasnim koliko zapravo žalim zbog svog ponašanja nakon meča dublova. Privatno sam se izvinio sudiji zato što je moj izliv bijesa prema njemu bio pogrešan i neprihvatljiv. Veoma sam razočaran u samog sebe. To nije smelo da se dogodi i nema nikakvog opravdanja. Želio bih da se izvinim i svim svojim navijačima, turniru i sportu koji volim", napisao je Zverev u poruci na Instagramu.

"Kao što znate, uvijek ostavim sve na terenu. Juče sam ostavio previše. Narednih dana ću razmisliti o svojim postupcima i postaraću se da se to nikada više ne ponovi. Žao mi je što sam vas iznevjerio".

Kaznu je već dobio, a neće biti iznenađenje ako izbacivanje sa turnira ne bude sve. Najvjerovatnije će mu biti oduzeta novčana nagrada za Akapulko, možda i bodovi, dok nije isključeno i da će ATP dodatno "udariti po džepu" Nijemca kako se ovakvo ponašanje ne bi ponovilo u budućnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC