• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Javila se braća Kličko: Rat nema smisla, moramo biti ujedinjeni protiv ruske agresije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Povodom najnovijih dešavanja u Ukrajini oglasili se i čuveni ukrajinski bokseri Vladimir i Vitalij Kličko.

 Vladimir i Vitalij Kličko o ratu u Ukrajini Izvor: Profimedia

Rusija je kasno sinoć pokrenula vojne operacije na teritoriji Ukrajine, nakon obraćaja predsjednika Rusije, Vladimira Putina, a povodom toga na društvenim mrežama reagovale su i brojne poznate ličnosti iz Ukrajine, među kojima su i sportisti.

Nekadašnji legendarni napadač i selektor Ukrajine Andrej Ševčenko poslao je poruku u kojoj poziva narod Ukrajine da se ujedini u teškim momentima, kapiten reprezentacije Ukrajine Oleksandar Zinčenko oštro je poručio ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da nada da će umrijeti najbolnijom smrću, a oglasili su se i braća Kličko.

Proslavljeni bokseri Vladimir i Vitalij, koji je već godinama i gradonačelnik Kijeva, glavnog grada Ukrajine kojem se približavaju ruske snage, uputili su video poruku u kojem su takođe pozvali na jedinstvo ukrajinskog naroda.

"Pozivamo sve međunarodne partnere da reaguju na ovu tragediju koja se događa u Ukkrajini i ovaj besmisleni rat u kojem neće biti pobjednika, samo gubitnika. Moramo da budemo ujedinjeni protiv ruske agresije. Ne dozvolite da se ovo dešava u Ukrajini, Evropi i na kraju krajeva u svijetu. Ujedinjeni smo jači, podržite Ukrajin", poručio je bivši šampion svijeta u boksu u teškoj kategoriji Vladimir Kličko Vladimir Kličko.

On se nedavno prijavio u rezervni sastav ukrajinske vojske, a njegov brat Vitalij, gradonačelnik Kijeva, tada je poručio da će u slučaju ruskog napada na Ukrajinu takođe braniti zemlju, međutim, i jedan i drugi su na video snimku u civilnoj odjeći.

Vitalij se u uniformi pojavio prije desetak dana kada je sa kolegama političarima učestovao u vojnoj vježbi i tada se fotografisao kako na poligonu vježba gađanje teškim mitraljezima, čuvanje položaja od dolazećih tenkova, te bacanje ručnih bombi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC