• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ispustio plus šest! Šampionkama samo bod u Ljubuškom

Autor Haris Krhalić

Rukometašice Borca, nakon velike drame u završnici, odigrale su neriješeno protiv ekipe Izviđača.

 žrk borac Izvor: Promo/ŽRK Borac

U okviru 12. kola Premijer lige BiH u rukometu za žene ekipa Borca odigrala je neriješeno na gostovanju u Ljubuškom protiv ekipe Izviđača. Banjalučanke su desetak minuta prije kraja imale prednost od +6, ali je domaća ekipa uspjela da nadoknadi zaostatak.

ŽRK Izviđač - ŽRK Borac 27:27 (15:17)

Nakon početnog ispitivanja snaga rukometašice Izviđača prave seriju od 3:0. Borac uzvraća sa dva brza gola, ali rukometašice iz Ljubuškog stižu do nove serije od tri gola. Nakon 15 minuta igre rezultat je bio 8:6 u korist domaće ekipe.

Banjalučanke su do 21. minute bile u zaostatku od dva gola kada stižu do izjednačenja 11:11. Nakon toga domaća ekipa pravi novu seriju od 3:0. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 17:15 u korist rukometašica Izviđača.

U drugom dijelu se nastavlja ujednačena igra kao i ista rezultatska razlika, ali nakon devet minuta Borac stiže do vođstva. Rezultat je glasio 19:20. Petnaest minut prije kraja bilo je plus četiri za Banjalučanke. Borac je tako napravio seriju od 7:0.

Nastavile su rukometašice Borca sa dobrom igrom te su postigle još dva gola te stigle do prednosti 25:19. Treba dodati da ekipa iz Ljuboškog punih 16 minuta nije postigla pogodak.

Nakon toga, uslijedila je serija domaćih od 6:0 te je rezultat na nešto više tri minute prije kraja glasio 25:25. Uslijedio je po jedan pogodak sa obje strane te u zadnju minutu ušlo sa rezultatom 26:26.

Dvadeset sekundi prije kraja Izviđač stiže do gola iz sedmerca i prednosti, ali Banjalučanke su uspjele da stignu do izjednačenja.

Kod domaćih je nezaustavljiva bila Matea Šumelj sa deset golova, dok je Božana Ćutković predvodila Banjalučanke sa šest.

ŽRK Borac je ovim remijem stigao do 19 bodova koliko imaju i prvoplasirane Grude sa utakmicom manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC