• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal! Ukrajinac ošamario teniskog zvaničnika zbog Rusije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatna stvar dogodila se tokom vikenda kada je Ukrajinac pobjesnio na Evropsku tenisku federaciju.

 Ukrajinac ošamario teniskog zvaničnika zbog Rusije Izvor: Profimedia

Ruskim sportistima se "spušta rampa" u većini sportova, ali još ne i u tenisu. Dok ukrajinska teniserka Elena Svitolina odbija da igra protiv protivnice iz Rusije, i dok stiže zahjtev da se sankcioniše Danil Medvedev, za to vrijeme se dogodio veliki skandal na sastanku povodom drame koja drma cijeli svijet!

Sekretar Teniskog saveza Ukrajine Jevgenij Zukin (38) ošamario je Tomasa Hamerla, prvog čovjeka Evropske teniske federacije, na sastanku koji se održao u subotu u Antaliji.

Zbog incidenta je čak pozvana i policija koja je došla na lice mjesta, a već narednog dana je Teniski savez Ukrajine poslao pismo Evropskoj teniskoj federaciji tražeći da se svi ruski i bjeloruski teniseri i teniserke sankcionišu, što se do danas (još) nije dogodilo.

Navodno, svađa je počela oko saopštenja Evropske teniske federacije koju je Zukin nazvao "sramotno slabom", a bio je toliko bijesan da je želio i fizički da se obračuna sa Hamerlom.

"Pročitao sam saopštenje, završio večeru, ustao od stola, okrenuo se i vidio Hamerla koji je bio na pet stolova od mene. Došao sam kod njega i pitao ga kako si mogao ovo da uradiš. Rekao mi je 'odlazi', a onda sam ga slabije ošamario i otišao od njega", ispričao je Zukin koji je potom odveden u policijsku stanicu u Antaliji gdje je dao izjavu, a potom se izvinio Hamerlu zbog žestoke reakcije.

Austrijanac nije želio da komentariše slučaj, pošto je istraga u toku, ali je prihvatio izvinjenje pošto razumije nervozu u trenutku kada su njegovi roditelji i baka još u Kijevu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

A šta bi bilo da ga je ošamario Rus, vjerovatno bi bio agresor? To je neprihvatljivo ponašanje, bez obzira na razloge. Nisu sportisti krivi za rat, oni svojim postojanjem upravo promovišu zajedništvo i mir.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC