• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je pristojan i skroman čovjek! U ovom gradu ga obožavaju, a otkrili su i koje mu je omiljeno jelo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji srpski sportista Novak Đoković veliki dio godine provodi u Marbelji, gdje ima kuću.

 omiljena hrana novaka đokovića Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Najbolji srpski sportista ima vilu u Marbelji i u tom španskom gradu provodi veliki dio godine. Tamo ima idealne uslove za odmor, ali i trening. Pričalo se nedavno da planira da kupi i teniski centar koji je pripadao legendarnom španskom teniseru Manolu Santani, a da mu je Rafael Nadal konkurent za tu nekretninu.

Španski list "El Pais" objavio je ovih dana priču o Marbelji, odnosno malom raju Novaka Đokovića u tom gradu. Razgovarali su sa građanima, zaposlenima u Novakovom omiljenom restoranu, ljudima koji su povremeno u kontaktu sa njim... I svi su oduševljeni Srbinom!

Možda će vas zanimati

"Ne znam zašto su ga ljudi napadali kada je u pitanju vakcina. I ja imam isti stav, treba da se poštuje sloboda izbora", rekao je jedan od radnika u restoranu koji porodica Đoković često posjećuje.

On i njegove kolege su u razgovoru sa novinarima otkrili još neke detalje o rekorderu po broju nedjelja na prvom mjestu ATP liste i osvajaču čak 20 grend slem titula.

Pogledajte renoviranu Novaku vilu u Španiji:

Tako su Španci imali priliku da iz prve ruke saznaju kako je Novak Đoković "jednostavan čovjek, korektan, vrijedan, skroman i pristojan". Najboljeg srpskog sportistu predstavili su kao čovjeka veoma posvećenog sportu i da mu tokom treninga ništa ne odvlači pažnju, ali da često u trening centar dolazi sa djecom i igra se sa Stefanom i Tarom.

Neke od tih fotografija već smo viđali, a Stefan je sada već dovoljno veliki da može snažno da udari lopticu, pa čak povremeno i osvoji poen, kada mu drugi reket planete malo pomogne da to uradi...

Tokom ove reportaže iz Marbelje saznalo se i da Novak Đoković obožava vegetarijanski meni u klubu i da je zadovoljan što na njemu ima mnogo voća. Kako su istakli radnici, omiljeno jelo najboljeg srpskog tenisera jeste kolač sa bananom koji se pravi bez šećera

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC