• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Hamilton promijenio ime: Evo kako će se ubuduće zvati as Formule 1!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Važna odluka velikog šampiona

 Luis-Hamilton-promenio-prezime Izvor: Profimedia

Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton (37) donio je važnu odluku. U sezoni 2022 takmičiće se pod imenom Luis Hamilton Larbalestijer, čime će odati poštovanje i prezimenu svoje majke. As Mercedesa oglasio se tim povodom i javno potvrdio da će ubuduće imati dva prezimena.

"Zaista sam ponosan na svoje porodično ime. Moja mama nosi prezime Larbalestijer i to ću dodati u svoje ime. Zaista želim da njeno prezime stoji uz 'Hamilton'", rekao je on. "Ne shvatam potpuno to što se žene pri vjenčanju odriču svog prezimena", dodao je Hamilton.

S obzirom na to da će se nedjelju trkati u Bahreinu, on će i tada voziti pod aktuelnim prezimenom, ali će poslije toga učiniti sve da u nastavku sezone nosi i majčino prezime. Njegovi roditelji su se razveli kada je bio dijete, otac je od starta karijere uvijek uz njega na trkama, a na ovaj način odaje veliku zahvalnost i svojoj majci.

Hamilton će početi borbu za još jednu titulu nakon što je u posljednjoj trci prethodne sezone kontroverzno izgubio prvo mjesto u trci sa Maksom Ferstapenom, koji ulazi u takmičarsku godinu kao svjetski "broj jedan".

"Vratio sam se da osvojim osmu titulu. Zbog toga sam opet tu", rekao je Britanac kada je ozvaničio svoj povratak u najbrži cirkus.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC