• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos pobijedio, pa prozivao rivala na terenu - Sad je**no ćutiš! Australijanac nije zaboravio skandal iz Rima: Ništa!?

Autor Dragan Šutvić

Poslije pobjede u Indijan Velsu je Nik Kirjos napravio šou na terenu. Prozivao je protivnika i podsjetio na dešavanja iz Rima.

 kirjos prozivao protivnika Izvor: twitter/screenshot/@TheTennisLetter/Profimedia

Ne bi Nik Kirjos bio to što jeste da ne napravi šou. Čak i kada igra dobro i kada pobjeđuje mora da učini nešto i da bude u centru pažnje. Tako je bilo i poslije pobjede u Indijan Velsu protiv Kaspera Ruda (Norveška).

Australijski teniser je slavio (6:4, 6:4), a onda se poslije meča postarao da ga Norvežanin zapamti. Naime, njih dvojica su 2019. godine imali okršaj o kom se dosta pričalo. Na turniru u Rimu je Nik poludio, bacio je stolicu, pa je napustio teren i to u momentu kada je tek počeo treći set (1:1). Uslijedila je diskfalifikacija, pa je Kasper nastavio takmičenje.

Poslije tog duela je Rud nazvao Kirjosa "idiotom", poslije čega je uslijedio brutalan odgovor u kom je Kirjos pretjerao i spominjao čak i Kasperovu majku. Shvatio je i sam da je pogriješio. Naravno, to nije bilo dovoljno, sada je u Americi pokazao da nije na to zaboravio.

"Sad ćutiš, a? Ništa sad. Nemaš ništa je**no da kažeš sad? Ništa!", vikao je Kirjos u kameru dok je obuvao "Džordanke", pošto je i svojim patikama htio da stavi do znanja da je bolji aludirajući na legendarnog Majkla Džordana.

Nik je tako nastavio takmičenje i čeka ga duel sa supertalentovanim Italijanom Janikom Sinerom u osmini finala. Pobjednik iz tog duela igraće sa boljim iz okršaja Rafaela Nadala i Rejlija Opelke.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC