• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mnogi nisu htjeli da se zna, a on me najviše iznenadio: Đoković otkrio čiju poruku u inboksu nije očekivao u Australiji!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković prvi put o tome ko je sve stao uz njega tokom mučnih dana u Melburnu

 Đoković otkrio da mu se Kirjos javio Izvor: RTS/Screenshot

Dok je Novak Đoković u Australiji bio u pritvoru ili u sudnici, nije bilo mnogo njegovih kolega koji su javno i eksplicitno izražavali podršku najboljem na svijetu.

Novak je u opširnom intervjuu za Radio-televiziju Srbije govorio o tom periodu, kao i teniserima koji (ni)su bili tu za njega kada mu je bilo najteže.

"Izuzetno poštujem svoje kolege i imam razumijevanje za to što su neki odučili da se ne oglase, neki su odlučili da me kritikuju i osude način na koji sam ušao u zemlji, misleći da sam postupio neuispravno... Želio bih da su imali mogućnost da me kontaktiraju, da sačekaju da se ispriča i druga strana priče, da čuju sve, ali razumijem da je teška situacija kada je cijela pažnja sportskih i ne samo sportskih medija usmjerena ka vama. Onda su dobijali puno pitanja vezano za moju situaciju kada su samo hteli da pričaju o sebi, o svojim pripremama za turnir, o onome što se tiče njihove profesije i imam razumevanja i za one koji su izašli i negativno pričali o meni", rekao je Đoković.

Novak je priznao da ga je najviše iznenadio Nik Kirjos, koji ga je godinama kritikovao, a onda je preko noći postao čovjek koji je zbog Đokovića kritikovao svoju zemlju.

"Kirjos me je iznenadio najviše, jer smo imali i određenih nerazumijevanja u prošlosti, da ih tako nazovem, a posebno sa njegove strane. Prijatno me je iznenadila njegova podrška, zahvalio sam se njemu, kao i svim ostalim teniserima koji su stali uz mene. Iz vrha tu su Medvedev, Zverev. Aliza Korne... puno teniserki je bilo. Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, a ima mnogih koji su mi poslali lične poruke, a nisu se oglasili u javnosti, a i to razumijem, nezgodna je situacija i za njih i za mene", rekao je iskreno Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC