• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos napravio skandal - dječak jedva izbjegao njegov bijes! Polomio reket, divljao, na kraju napao i novinara! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Na kraju je iskalio bijes i na novinarima.

 kirjos bacio reket poslije poraza od nadala  Izvor: Profimedia

Nik Kirjos i Rafael Nadal sastali su se u Indijan Velsu i pobjedu je odnio Španac, kome je ovo bila 19. uzastopna pobjeda od početka sezone. A sezona na šljaci još nije ni počela! 

Sjajno je počeo Australijanac, uzeo brejk na startu i poveo 4:2, ali kada je došlo vrijeme da servira za dobijanje prvog seta izgubio je gem i kasnije se potpuno raspao u taj-brejku. Ipak uspio je u drugom setu da bude siguran i da u 12. gemu uzme brejk koju mu je donio produžetak meča.

NADAL - KIRJOS 7:6, 5:7, 6:4

Ipak jedan brejk u posljednjem setu ovog meča bio je dovoljan da Rafaela Nadala pošalje pravo u polufinale. To će biti špansko polufinale jer Rafa igra sa mladom nadom Karlosom Alkarazom, koji je rutinski u dva seta dobio Kamerona Norija 6:4, 6:3. 

Ipak, ovaj meč neće biti upamćen samo po velikoj borbi i po pobjedi Nadala, već i po divljanju Nika Kirjosa nakon izgubljenog meča. On je prišao mreži nakon poraza, smireno se pozdravio sa Nadalom, a onda je krenuo da divlja. 

Pozdravio se i sa sudijom, a onda je divljački pokušao da razbije reket. To mu je pošlo za rukom, ali je reket odletio i zamalo pogodio skupljača loptica, koji je morao da odskoči kako bi izbjegao pravi projektil koji je leteo ka njemu, 

"Šta biste htjeli da kažem o tome? Da li je to bila moja namjera? Da li sam bacio reket na njega? Bacio sam ga metar od moje noge, otklizao je i skoro ga udario. Čovjek sam, takve stvari se dešavaju. Nesrećno se odbio, mislim da se ne bi tako odbio da sam ga još milion puta bacio", pravdao se novinarima Kirjos poslije meča.

A na kraju je pobjesnio i na novinara što ga je uopšte pitao to pitanje!

"Udario je tri metra od njega od njega i to ćete da me pitate poslije tri sata borbe sa Rafaelom Nadalom? Skupljač je čučnuo? Isuse. Ovo nije bilo kao sa Zverevom, ali sjajno pitanje čovječe, čestitam ti", rekao je on i na kraju ironično aplaudirao novinaru.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC