• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos napravio skandal, pa se iskupio na divan način: Kontroverzni Australijanac objavio prepisku sa skupljačem loptica

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nik Kirjos je poslije meča sa Rafaelom Nadalom napravio skandal, pa je onda pronašao način da se iskupi za veliku grešku koju je napravio.

 Nik-Kirjos-napravio-skandal-pa-se-izvinio-decaku Izvor: profimedia/twitter/screenshot/@NickKyrgios

Majstorije na terenu, ogroman talenat, mogućnost da pobijedi bilo kog protivnika, ali u isto vrijeme i luda glava. Kontroverzne izjave, skandalozni potezi na terenu i još mnogo toga. Ukratko - Nik Kirjos. Ono šta australijski teniser može da uradi na jednom meču neko ne uspije ni za cijelu karijeru.

Bio je blizu da pobijedi Rafaela Nadala u Indijan Velsu, nije u tome uspio, pa se iznervirao. U naletu bijesa je bacio reket, a on se odbio od podloge i umalo pogodio skupljača loptica. Dječak koji je stajao u uglu terena je srećom to primijetio, pomjerio se u stranu i prošao je bez posljedica.

Poslije svega što se dogodilo je Nik pokazao da se kaje. Pronašao je momka po imenu Tei Park na društvenim mrežama i izvinio mu se zbog svog postupka. Prepisku sa njim je objavio i na svom Tviter profilu.

"Stekao sam novog prijatelja. Nesreće se dešavaju, ali mi možemo da učinimo nešto da učinimo stvari boljim", napisao je Nik.

Na fotografijama koje je objavio se vide poruke izvinjenja i jedno obećanje koje je oduševilo Parka. Dobiće reket od Nika.

"Ćao brate. Izvini zbog incidenta sa reketom na kraju meča. Bila je nesreća, nadam se da si dobro. Pitao sam se da li bih mogao da ti pošaljem reket i ako bi prihvatio moje izvinjenje", napisao mu je Kirjos.

Dobio je brz odgovor, Tei je prihvatio izvinjenje i poručio da "jedva čeka da dobije reket".

Inače, poslije tog meča je Kirjos imao sukob i sa novinarima koji su ga pitali o tom potezu. A, tokom meča se svađao i sa glumcem Benom Stilerom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC