• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne vjerujem da će Novak imati problema sa sponzorima: Đokovićev brat otkrio novosti

Autor Haris Krhalić

Nova Đoković ima lijepu podršku porodice u možda najtežim trenucima karijere.

 Đorđe Đoković o Novaku i sponzorima Izvor: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković imao je vrlo turbulentan početak sezone pošto zbog vakcinalnog statusa nije mogao da učestvuje na Australijan openu, što se pretvorilo u košmar, dok ga nije bilo ni u Indijan Velsu i Majamiju iz istog razloga. Poručio je Đoković da je spreman da istrpi sve zbog svoje odluke, a nije tajna da sponzori nisu blagonaklono gledali na njegovu situaciju i da je jedan od njih odlučio da raskine ugovor sa Srbinom.

Pričalo se da će pored "Pežoa" reagovati i neki drugi sponzori, međutim Novaka takve stvari ne opterećuju pretjerano što je potvrdio i njegov brat Đorđe gostujući na TV Prva.

"Ne vjerujem da će imati problema sa sponzorima. Novak je ljudina, sportista, željno iščekuje povratak i nadamo se da će taj povratak da bude još bolji nego u Dubaiju...", rekao je Đorđe Đoković pred učešće njegovog brata na mastersu u Monte Karlu za dvije nedjelje.

Nakon tog turnira, očekuje ga i nastup na Serbia Openu koji se igra od 18. do 24. aprila, a na kome će Đoković pokušati da dođe do trećeg trofeja, prvog od kada je turnir ponovo pokrenut.

"Dolaze još i Tim, Karacev, Hačanov, Rubljov, svi najbolji domaći teniseri, Monfis, Fonjini... Biće pune tribine na Serbia Openu, imamo kapacitet od oko 8.500 sjedećih mjesta i pokrenuli smo akciju gdje jedna karta znači jedno posađeno drvo. Očekujemo da ćemo posaditi 30.000 stabala", rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

Poručuje da se Novakom ima "bratski odnos" i da je posao posljednja tema, ali...

"Od Novaka jedino želim samo da učestvuje na turniru i s vremena na vrijeme ga izvještavam, njemu je drago što Beograd dobija dobar turnir", zaključio je Đorđe Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC