• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca m:tel pred gostovanje u Zavidovićima: Poslije dugo vremena imam 16 igrača na raspolaganju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel u subotu od 17 časova gostuju Krivaji u Zavidovićima u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Mirko Mikić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su suvereni lideri na tabeli bez ijednog poraza i osam bodova viška u odnosu na pratioce, ali svaki meč je priča za sebe bez obzira na to ko je favorit na papiru.

Trener Banjalučana Mirko Mikić smatra da će njegov tim dočekati puna dvorana i dobra ekipa Krivaje, ali i dodao da se raduje svakom novom izazovu.

"Biće kao i uvijek neizvjesna utakmica, kao i svaki put kad se igra u Zavidovićima. U pitanju je nešto 'nezgodnija' dvorana, uslovi malo drugačiji nego inače, ispunjena do posljednjeg mjesta pogotovo kad im dolaze ekipe koje su tradicionalni rivali Krivaje, pa i sada očekujem težak meč. Osim tih 'otežavajućih' uslova, zavidovićka ekipa igra jako dobro na domaćem terenu. Ali, mi se radujemo svakom novom izazovu ove sezone", rekao je Mikić za MONDO.

Već duže vrijeme, Borac m:tel ima kadrovskih problema, ali ovog puta, situacija je nešto povoljnija.

"Što se tiče povrijeđenih igrača, izuzev Marka Lukića, Amara Gračića i Nemanje Milovca, na sreću vratili su se ovi što su imali lakše povrede, viroze i stomačne probleme, tako da poslije dugo vremena imamo 16 igrača za meč. Mislim da smo poprilično spremni i mentalno i taktički da pružimo dobru partiju, koja nužno ne znači neki rezultatski imperativ već da prevashodno pokažemo gdje smo trenutno. Tako smo uostalom igrali od samog početka sezone".

Trener Krivaje Enes Avdić u najavi meča je istakao da očekuje punu dvoranu i pravi rukometni spektakl, što je pozdravio Mikić.

"Vidio sam da njihova navijačka grupa slavi neku godišnjicu, i zaista se radujem ako će biti proslava, ako će prirediti spektakl jer je u takvim uslovima mnogo ljepše igrati. Posebno jer prošle godine nije bilo nijednog čovjeka na tribinima zbog pandemije korona virusa. Moramo to shvatiti pozitivno i izvući najbolje", istakao je trener Banjalučana.

Izvor: YouTube/Print Screen

Premijer liga BiH, 22. kolo

Krivaja - Borac m:tel
Leotar - Sloga (GV/U)
Iskra - Vogošća
Bosna (S) - Izviđač CO
Sloga (D) - Maglaj
Gradačac - Gračanica
Sloboda - Konjuh
Slobodna je visočka Bosna

TABELA: Borac m:tel 35, Sloboda 27, Leotar 25, Vogošća 22, Izviđač CO 21, Gračanica 21, Krivaja 18, Sloga (D) 17, Maglaj 17, Konjuh 17, Gradačac 15, Bosna (V) 14, Sloga (GV/U) 13, Iskra 13, Bosna (S) 9.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC