• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak je kralj gluposti, sad je arogantan": Đoković se vraća, a bivši broj 1 ga brutalno napao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković odigrao je samo jedan turnir u posljednja četiri mjeseca, a i dalje je glavna tema u svjetskom tenisu.

 Marselo Rios napao Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković se vraća na teren u Monte Karlu što će mu biti drugi turnir u sezoni i već ima velike planove za turnire na šljaci, ali komentari o njegovom vakcinisanju ne pristaju. Posljednji u nizu onih koji su se javili da prokomentarišu srpskog tenisera je Marselo Rios, nekadašnji čileanski teniser i bivši broj 1 na ATP listi.

Čileanac je u svom nastupu bio veoma oštar, pa je Novaka Đokovića nazvao "kraljem gluposti" jer je odlukom da se nevakciniše otežao sebi borbu za najboljeg u istoriji ovog sporta.

Naravno, Novak i dalje ima odličnu šansu da na kraju karijere bude najbolji teniser svih vremena, ali to Riosa nije spriječilo da bude prilično bezobrazan dok je davao izjavu.

"Ne znam šta je razlog, ali ako pokušavate da budete najbolji u istoriji i odustanete od te trke zbog nekih vakcina, onda ste kralj gluposti. Vjerujem da je to prvo bilo iz straha, a da je sada previše arogantan", napomenuo je Rios.

Za one koji ne pamte Marsela Riosa iz igračkih dana pomenućemo da je svojevremeno bio najbolji na svijetu, ali da to nije trajalo predugo. Ukupno šest sedmica bio je najbolji teniser svijeta i u karijeri nije osvojio nijednu grend slem titulu. Najbolji rezultat mu je finale Australijan opena, a na ATP turnirima ima 18 trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC