• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven razlog zašto su se razišli Đoković i Vajda: On piše knjigu o Novaku i ima sve informacije - "Znam da je to!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Malo poznati Danijel Mukš tvrdi da je jedan od glavnih razloga razlaza srpskog tenisera i slovačkog trenera to što Đoković nije htio da se vakciniše.

 marjan vajda napustio novaka đokovića jer nije htio da se vakciniše Izvor: Profimedia/Twitter/@CarlosColumnos/Printscreen

Novak Đoković nipošto nije počeo ovu sezonu onako kako je planirao. Zbog odluke da se ne vakciniše je propustio četiri velika turnira, među kojima i Australijan open, a odigrao je i samo četiri meča sa skorom dvije pobjede i dva poraza.

U međuvremenu je objavljeno i da Novak prekida saradnju sa dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom, a sada su se pojavile informacije oko toga šta su bili razlozi za takvu odluku.

Možda će vas zanimati

Informacije o svemu je otkrio Danijel Mukš, autor biografske knjige o Novaku Đokoviću, koji je u podkastu za "Sport1.de" rekao da je jedan od razloga razlaza sa Vajdom - Novakova odluka da se ne vakciniše.

Mukš je autor knjige "Novak Đoković - život u ratu", a rekao je da srpski teniser "ostaje misterija za mnoge". U knjizi je pisao o Noletovom djetinjstvu, usponima i padovima koje je imao kroz karijeru, a onda se dotakao njegove saradnje sa Vajdom.

"Znam da je to (vakcinacija, prim. aut) jedan od razloga što su oni raskinuli saradnju. Bilo je tu vrućih debata, jer je Vajda na slučaj vakcinacije gledao drugačije. On mu je snažno savjetovao da se vakciniše", rekao je Mukš.

On ističe i da postoje određene informacije koje ne smiju da budu iznijete u javnost.

"Ne mogu da napišem sve što se u tim unutrašnjim krugovima pominje i što mi je rečeno. Đoković ima klauzulu koja važi i poslije razlaza sa svakim članom osoblja koji je putovao sa njim. Na primjer, Gerhard Fil Grič ne smije da kaže koje je posebne vježbe radio sa Novakom. Đoković je perfekcionista koji je napravio sve pravne dogovore sa onima koji su mu najbliži", poručio je Danijel Mukš.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC