• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je žrijeb Srbija opena - Novak dobio nezgodan put ka trofeju: Na početku Srbi, a u četvrtfinalu grend slem šampion!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski teniseri saznali su protiv koga će igrati na turniru u Beogradu.

 serbia open 2022 žrijeb Izvor: MN PRESS

Uskoro počinje teniski spektakl u Beogradu - održan je žrijeb ovosezonskog Srbija opena, ATP turnira iz serije 250 na kojem će i ovog puta nastupati najbolji teniser svijeta, Novak Đoković.

Upravo on je saznao da će naredne sedmice na terenima TC "Novak" na Dorćolu imati dosta srpskih tenisera na svom putu ka trofeju!

Možda će vas zanimati

U ponedjeljak startuje Srbija open u Beogradu, na kojem će Đoković morati da stigne makar do polufinala kako bi i matematički obezbijedio prvo mjesto na ATP listi usljed "napada" koji bi mogao da na njega izvrši Aleksander Zverev.

Đoković će kao prvi nosilac biti slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv jednog od dvojice srpskih igrača - talentovanog Hamada Međedovića ili Lasla Đerea koji je u sjajnoj formi.

Ako tu pobijedi, Đoković bi u četvrtfinalu mogao da igra sa ove sezone fenomenalnim Miomirom Kecmanovićem ili čak grend slem šampionom Dominikom Timom, koji se već dugo muči sa povredama.

U eventualnom polufinalu, Novaku su projektovani Filip Krajinović ili Karen Hačanov, dok prije finala neće moći da se sastane sa igračima iz druge polovine žrijeba, gdje se nalaze Andrej Rubljov, Fabio Fonjini i Kristijan Garin.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, nisu baš imali jednostavan žrijeb. Kecmanović će u prvom kolu na megdan Rišaru Gaskeu prije eventualnog duela sa Timom.

Filip Krajinović će morati da igra sa Davidom Gofanom, a ako slavi, mogao bi na megdan Žoau Souzi. Dušan Lajović će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, a ako pobijedi, protiv boljeg iz meča Garin - Holger Rune. ATP turnir u Beogradu igra se od 18. do 24. aprila.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC