• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković otvorio dušu - Nikada nešto slično nisam doživio! Novak priznao da se muči: Utiče to i dalje na mene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je pred start turnira u Madridu održao konferenciju za medije na kojoj je pričao o problemima sa kojima se suočava.

 novak đoković najavio turnir u madridu Izvor: Profimedia

Sa "Serbia opena" na Masters u Madridu. Poslije poraza u finalu turnira u Beogradu je Novak Đoković otišao na kratak odmor u Crnu Goru, pa onda u špansku prestonicu na naredno takmičenje. Tamo ga čeka težak žrijeb i pokušaće da podigne formu pred nastavak sezone.

Svjestan je i sam srpski teniser da nije na pravom nivou. Da ima još uvijek probleme u igri i sa pronalaskom ritma. Vidjelo se i da je umor sve primjetniji, ali se nada da će sve to da dođe na svoje i da je potrebno samo da što više igra. Očekivano, to je bila glavna tema na konferenciji za medije.

Možda će vas zanimati

Uoči starta takmičenja je prvi reket svijeta odgovarao na pitanja novinara i sve su željeli da znaju nešto više o problemima sa kojima se suočava.

"Tačno je, izazov postoji, prije svega sa emotivne i mentalne strane. Nikada nešto slično nisam doživio, kao na startu sezone, tako da nisam znao kako će sve to na mene uticati. Utiče i dalje, ali moram sa tim da se nosim. Možda nije tako snažno kao što je bilo u prvih nekoliko mjeseci. Što više vremena provodim na terenu i što više igram, to se komfornije osjećam."

Novaku je ugroženo i prvo mjesto u Španiji. To je dodatni motiv za njega.

"Nisam još uvijek na željenom nivou. U pitanju je proces koji traje i neophodno je da budem strpljiv. Nadam se da će u Madridu stvari ići u pravom smjeru."

Sve veći broj turnira je ukinuo kovid restrikcije. Učinio je to i Vimbldon, pa Novak ne mora da brine zbog toga što nije vakcinisan.

"Srećan sam što sada mogu jasnije da planiram turnire i mjesta na koja mogu da odem i gdje mogu da igram. Kada je šljaka u pitanju, to je Rolan Garos. Poslije toga London i Vimbldon. Zadovoljan sam zbog toga što znam gdje mogu da igram u narednom periodu. Nadam se da ću biti na visokom nivou, posebno na grend slemovima", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC