• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal namješta sebi termine mečeva, a treba da igra sa Srbinom: Rafa "privatizovao" turnir u Madridu, evo i zašto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije nikakva tajna da Rafael Nadal utiče na raspored svojih mečeva na turnirima, a tako je sada i u Madridu.

 rafael nadal štima termine mečeva na turniru u madridu Izvor: Profimedia

Novak Đoković danas poslije 16 časova igra svoj prvi meč na mastersu u Madridu i svakako je dobra vijest što će u dnevnom terminu igrati protiv starog znanca Gaela Monfisa, dok je Rafael Nadal strepio zbog termina koji će mu biti dodijeljen kada u srijedu počne turnir.

Njegov omiljeni klub Real Madrid od 21 čas igra revanš polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a Nadal se nadao da će moći da isprati taj susret, makar ispred TV ekrana, i ništa nije prepustio slučaju.

Možda će vas zanimati

Zbog toga je odmah imao zahtjev za organizatore. Direktor turnira Felisijano Lopez nije pravio problem i odmah mu je ispunio želju, a pitanje je da li bi takav slučaj bio i sa ostalim teniserima koji žele da pogledaju fudbalsku utakmicu. Nadal je ipak gost u svojoj kući...

"Nadal voli da igra preko dana u Madridu jer loptica više odskače. Takođe, voli da gleda Real Madrid, pa nas je zamolio da se u srijedu ne igra tenis u isto vrijeme kada i fudbal", poručio je Lopez.

Iako još nije objavljen raspored za srijedu, jasno je da će Nadal protiv Kecmanovića ili Bublika igrati u željenom terminu.

"Mogu da kažem da je Đoković srećan. Počelo je sve da mu se otvara. Veoma je srećan jer je sada sve dobro, iako ga je odluka o vakcinaciji pogodila. On voli Španiju, Marbelju i Madrid, pa se ovdje lijepo osjeća. Biće zanimljivo, u istom je dijelu žrijeba kao i Nadal i Alkaraz", zaključio je Lopez.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Nadal utiče na termine svojih mečeva, to je posebno slučaj na Rolan Garosu i Indijan Velsu gdje uvijek ima posebne zahtjeve.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC