• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak dobio poklon za nevjerovatan jubilej: Liznuo tortu pa oduševio - Srbi, ova pobjeda je vaša koliko i moja! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ostvario je u Rimu ukupno 1.000 pobjedu na ATP turu.

 Novak Đoković dobio tortu nakon 1000. pobjede Izvor: Twitter/@TennisTV screenshot

Novak Đoković je ostvario 1.000 pobjedu u karijeri! Neverovatan jubilej najboljeg tenisera svijeta, koji je u polufinalu mastersa u Rimu savladao Kaspera Ruda 6:4, 6:3.

Odličan nivo igre prikazao je Đoković u večernjem terminu na Centralnom terenu "Foro Italika", a organizatori su mu po završetku meča priredili i iznenađenje - tortu sa brojem 1.000!

Toliko je pobjeda Novak ostvario na ATP turu otkako je postao profesionalac davne 2003. godine. U međuvremenu je osvojio 20 grend slem trofeja i rekordnih 37 masters titula, a za 38. će se boriti već u nedjelju od 16.00 časova.

Rival će mu biti Stefanos Cicipas, a Đoković je poslije meča bio prezadovoljan jubilejem koji je ostvario. Inače, Novak je pri uručenju torte iskoristio i priliku da kažiprstom uzme malo šlaga sa nje.

"Dobro veče svima, dobro veče Rim. Hvala na ambijentu večeras, kao i uvijek je posebno električna atmosfera. Drago mi je da je jedan Srbin došao do takve pobjede u Rimu. Želim da se zahvalim timu koji je uvijek sa mnom. Hvala na vašoj podršci sve ove godine, ova torta je i vaša i ovaj broj je i vaš. Sve ovo ne bi bilo moguće ni bez moje porodice", poručio je Đoković na terenu, sada već tradicionalno obrativši se svima na italijanskom jeziku.

Potom je u izjavi na srpskom jeziku iskoristio priliku da se zahvali i srpskom narodu.

"Ovu pobjedu dugujem svim ljudima koji su bili uz mene sve ove godine. I naš narod širom svijeta, ovo je njihova pobjeda koliko i moja."

Đoković će u finalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa koji je ranije u subotu savladao Aleksandera Zvereva poslije preokreta 2:1. Ukoliko pobijedi, poboljšaće sopstveni rekord po broju masters titula (Rafael Nadal je na drugom mjestu sa 36).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC