• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je favorit na Rolan Garosu! Oglasio se čuveni Amerikanac: Obično prednost dajem Rafi, ali je sada drugačije!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni američki teniser Patrik Mekinro je prednost na predstojećem Rolan Garosu dao Đokoviću.

 Novak je favorit na Rolan Garosu! Oglasio se čuveni Amerikanac: Obično prednost dajem Rafi, ali je sada drugačije! Izvor: YouTube/Printscreen/ Good Morning America/Profimedia

Rolan Garos uskoro počinje. U četvrtak će biti održan žrijeb za turnir koji kreć 22. maja. Pariz će biti mjesto na kom će se najbolji svjetski teniseri i teniserke boriti za pehar na najvažnijem turniru na šljaci.

Glavni favoriti u muškoj konkurenciji svakako su Novak Đoković i Rafael Nadal. Srpski teniser polako podiže formu, pokazao je to i pobjedom na turniru u Rimu. Sa druge strane španski igrač je povrijeđen i svi su zabrinuti zbog njegovog zdravstvenog stanja i nadaju se da će ipak igrati. Ko je favorit? Stručnjaci kažu - Novak!

Kao što to obično biva pred start velikih takmičenja stižu prognoze sa svih strana. Oglasio se već Mats Vilander, a sada je svoje viđenje situacije dao i Patrik Mekinro. Prednost je dao Srbinu.

"Obično bih rekao da je Rafa favorit na Rolan Garosu. Novak ga je dobio prošle godine, ali bih prednost dao Nadalu. Međutim, sada prednost dajem Đokoviću iako je izgubio od Alkaraza u Madridu. Počeo je da pronalazi pravi ritam i sada je za mene blagi favorit", rekao je Mekinro.

Inače, Novak mora da osvoji Rolan Garos da bi odbranio prvo mjesto, uz to Danil Medvedev ne smije da se plasira u polufinale turnira.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC