• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak čeka pomoć drugog sunarodnika u Parizu! Đere nije uspio, Kecmanović sad napada Medvedeva!

Autor Haris Krhalić

Laslo Đere je završio takmičenje u Parizu, dok je Miomir Kecmanović pobijedio i zakazao duel sa Danilom Medvedevom.

 Miomir Kecmanović napada Danila Medvedeva Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Eurosport/Screenshot

Jedan srpski teniser nije uspeo, sada će drugi morati da proba da pomogne Novaku Đokoviću na Rolan Garosu. Laslo Đere nije bio ni blizu senzacije, pa će Miomir Kecmanović pokušati da zaustavi Danila Medvedeva na pariskoj šljaci.

Maltene su u isto vrijeme i Laslo i Miomir završili meč, nažalost bez srpskog duela u trećem kolu. Đere je na "Filip Šatrijeu" izgubio od Medvedeva (6:3, 6:4, 6:3), dok je Kecmanović na terenu šest preokrenuo protiv Aleksandera Bublika (4:6. 7:5, 6:2, 6:1).

Novak se sa Danilom bori za prvo mjesto na ATP listi, da bi ostao na tronu Đoković mora da osvoji turnir, a da Medvedev ne stigne do polufinala. U tome može da mu pomogne Kecmanović ako napravi šok u narednom meču. Po završetku duela sa Đereom je Danil bio odlično raspoložen dok je pičao sa Matsom Vilanderom na terenu.

"Razočaran sam u tebe Mats, mislio sam da ću pričati na francuskom. Moraš da unaprediš svoj francuski. Mislim da je Laslo igrao dobro na šljaci, morao sam da igram udarac više i srećan sam što sam uspio da pobijedim. Teško je kontrolisati stvari, vidio sam da je ubrzao meč, da se mučio, pokušavao sam da ga teram da više trči. Znao sam da postoje dvije opcije ili će pogriješiti ili će imati viner", nasmijao se Medvedev.

Kada je Miomirov meč u pitanju, poslije osvojenog drugog seta je Srbin preuzeo kontrolu u potpunosti, dominirao je, a Bublik je u četvrtom setu odlučio da se igra. I to bukvalno. Servirao je svaki servis svom snagom, pravio duple greške, servirao ispod ruke, igrao drop-šotove, zabavljao je publiku. Neke poene je dobijao, pa su stizali aplauzi, Kecmanović nije dozvolio da ga to dodatno iznervira, iako je bio nervozan kada je neke poene tako gubio.

Na kraju su imali srdačan pozdrav na mreži, zagrlili su se i uspjeli su i da se našale zbog dešavanja u tom setu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC