• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je smijurija šta Nadal radi, kazni ga više! Legenda pobjesnila zbog Rafinog ponašanja!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rafael Nadal je konstantno kršio tenisko pravilo, a sudija ništa nije smio da mu kaže.

 Džon Mekinro hoće da kazne Nadala zbog prekoračenja vremena Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je savladao Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa (3:1) uz veliku podršku publike, ali pitanje je da li bi se navijači ponašali na isti način da je neko drugi radio što i "kralj šljake".

Španski teniser je gotovo pred svaki servis kršio ograničenje od 25 sekundi. To je dovoljno većini tenisera da se pripremi za servis, ali ne i Nadalu koji ima svoje rituale, dok je na sve to odugovlačio kako bi vratio snagu, a samo dvaput u čitavom meču dobio je opomenu glavnog sudije.

Možda će vas zanimati

U pojedinim trenucima postajalo je smiješno koliko je Nadal "probijao granicu", ali sudija uglavnom nije smio ništa da mu kaže, zbog čega je pobjesnio i legendarni Džon Mekinro.

Čuveni teniser, sada komentator Eurosporta, primijetio je da Nadal krši pravila, ali da je to uzalud...

"Ponovo sat! Zar ne bi trebalo da imaju 15 sekundi za drugi servis? Deset, nešto? Evo, sudija tek sad kaže. Nadal to ignoriše. Možda bi trebalo i oduzimati poen za to prekoračenje. Vrijeme je isteklo nekoliko puta i sudija se nije oglasio. Ili poštujte pravilo, ili ga ukinite. Ovo je smijurija", rekao je bijsni Amerikanac koji je čini se bio na Novakovoj strani za vrijeme meča, što se ne bi moglo reći za publiku koja je bila uz Nadala.

U jednom trenutku se Nadal čak i svađao sa sudijom oko dosuđenog auta, ali ni tada nije izgubio podršku. Dobro znamo kakvi zvižduci bi dočekali Đokovića da je uradio tako nešto.

Uz sve to, Nadal je publiku dobio i pričom da mu je ovo možda i posljednji Rolan Garos, iako je igrao kao da mu nije ništa. To je primijetio i sam Novak Đoković, ali i tek jedan novinar koji je "Bika sa Majorke" upita kako je uspio da povređen provede osam i po sati na terenu u samo dva dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC