• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal je bio povrijeđen protiv Đokovića!? Rafa igra bez greške, a priča se o kraju karijere - "Da izdrži do nedjelje..."

Autor Haris Krhalić

Rafael Nadal i u polufinale turnira koji je osvojio 13 puta ulazi skoro kao "autsajder" zbog povrede.

 Rafael Nadal povreda Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal bi navodno mogao da prekine karijeru nakon ovogodišnjeg Rolan Garosa pošto ga muči povreda stopala, a trenutno igra na sopstvenu odgovornost i rizikuje veće oštećenje.

Dobro je poznato da Nadal boluje od Miler-Vajsove bolesti i sada se pojavila informacija da mu kost u stopalu "odumire", ali pošto teniser ne želi previše da priča o tome - i pritom igra maestralno - navijačima je teško da povjeruju da će mu ovo biti posljednji turnir, dok mnogi smatraju da tako "skida pritisak" sa sebe.

Njegov trener Mark Lopez je pred meč sa Aleksandrom Zverevim u polufinalu Rolan Garosa ponovo poručio da je Nadal imao problema sa povredom, iako se to nikako nije osjetilo protiv Đokovića.

"Optimisti smo i vjerujem da će Rafino stopalo izdržati do nedjelje. Nakon teškog meča protiv Đokovića, ponovo je bio u bolovima", ispričao je Lopez, dok za to vrijeme Nadal nije želio da govori o povredi - rekavši da će sve ispričati kada se turnir završi.

Htio ili ne htio, fokus je već na njegovom stopalu i potencijalnom završetku karijere. Djeluje da je situacija ozbiljna pošto je Nadal već otkazao sve turnire poslije Rolan Garosa, ali se na njemu "ne vidi" da je u bolovima.

Podsjetimo, Nadal igra za 14. trofej na Rolan Garosu i 22. pehar na grend slem turnirima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC