• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mene napadate, a Federer je bio 40 puta gori!? Teniser koji se ugleda na Novaka: A kažete da je džentlmen...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi teniser Holger Rune, koji se ugleda na Novaka Đokovića, odgovorio je na priče o svom temperamentu.

 Holger Rune o Rodžeru Federeru i temperamentu Izvor: YouTube/US Open/Screenshot/Profimedia

Talentovani danski teniser Holger Rune napravio je incident na Rolan Garosu pošto se nakon poraza od Kaspera Ruda u četvrtfinalu turnira sukobio sa njim ispred svlačionice.

Tada je Rune ispričao da mu je Rud prišao i počeo da mu viče u lice, čemu su svjedočili i članovi njihovih stručnih štabova, ali nije o jedini incident po kome se Danac "proslavio" na Rolan Garosu. Na istom meču je istjerao majku sa tribina, pošto ga je iz nepoznatog razloga nervirala...

Možda će vas zanimati

Zbog toga se u javnosti mnogo pričalo o temperamentu mladog Runea, i postavlja se pitanje da li tako treba da se ponaša mladi teniser, nakon čega je i Danac počeo da se brani.

"Ako ste gledali Rodžera Federera u tinejdžerskim danima, bio je 40 puta gori od mene...", poručio je Rune kome se ne dopada što su mediji potpuno ignorisali činjenicu da je i jedan od "najvećih džentlmena" u ovom sportu imao trenutke kada se ponašao na neprimjeren način.

"A on je na kraju jedan od najvoljenijih u istoriji tenisa, tako da mislim da imam vremena da popravim imidž", dodao je Danac koga ne dotiču ružni komentari.

Holger Rune inače obožava Novaka Đokovića i u više navrata je sparingovao sa njim, a mnogi vjeruju da bi uz Kalosa Alkaraza mogao da bude najveća zvijezda nadolazećeg talasa u tenisu. Ima još mnogo dok ne dođe do tog nivoa, ali lako se primijeti da je talentovan.

"Ja sam vrlo strastven i nekada to bude i previše, ali imam 19 godina. Mlad sam i pokušavam da izvučem pozitivne stvari, ali to je proces. Da smo svi isti, bilo bi užasno živjeti u takvom svijetu", zaključio je Holger Rune.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC