• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na Rolan Garosu! Teniseri se svađali ispred svlačionice: "Drao mi se u lice", svađa počela još na terenu! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Skandinavski teniser Holger Rune i Kasper Rud nisu bili baš prijateljski raspoloženi.

 Svađa Kaspera Rudar i Holgera Runea Izvor: Eurosport/Screenshot

Posljednji polufinalista Rolan Garosa je norveški teniser Kasper Rud, inače specijalista za šljaku. Kasno sinoć eliminisao je mladog Holgera Runea iz Danske (3:1), a više puta u toku meča osjetilo se da su nervozni, odnsono da su nezadovoljni zbog poteza svog protivnika.

Nakon posljednjeg poena koji je dobio Rud, prišli su mreži, a Rune je "iskulirao" starijeg kolegu ne pogledavši ga u oči. Odmah se vidjelo da je Rud zbog toga prevrnuo očima i nije se na tome završilo.

Možda će vas zanimati

Rune je za danske medije ispričao da se poslije meča dogodila prava drama ispred svlačionice, ali srećom nije došlo do ozbiljnijeg incidenta.

"Kada smo došli do svlačionice, njegov tim je došao da me pozdravi i da mi čestita na borbi, bili su pristojni, ali je odjednom onda Kasper Rud krenuo da mi prilazi i da mi se dernja u lice", ispričao je Rune i opisao šta se potom dogodilo između skandinavskih tenisera.

"Rekao sam mu: 'Šta to kog đavola radiš?' Možeš da 'divljaš' i da vičeš na terenu koliko hoćeš, ali drati se meni u lice je neprihvatljivo."


Rune je objasnio da se Rud nije sportski ponašao tokom meča i da je zbog toga odbio da ga zagrli na kraju, odnosno nije imao nikakvu namjeru da razgovara sa njim. Isti utisak sa meča nosi i Rud, koji smatra da se Rune nije ponašao u skladu sa fer-plejom i da bi trebalo da nauči lekciju

"Bunio se zbog traga loptice koji je očigledno bio u autu, barem deset centimetara. Pitao sam ga da li baš mora da provjerava svaki trag, a on mi je rekao 'da ućutim'. Rekao sam mu da to nije baš najbolja stvar da kažete vašem protivniku, a on mi je samo isto ponovio. To je sve što se desilo, poslije toga više nismo razgovarali. Ako tako želi da se ponaša, to je njegova stvar", rekao je osmi teniser svijeta.

Podsjetimo, Kasper Rud će protiv Marina Čilića igrati za finale Rolan Garosa, dok se u drugom sastaju Aleksander Zverev i Rafael Nadal za koga se nagađa da mu je ovo posljednje učešće na grend slem turniru u Parizu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC