• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je katastrofa - sami smo sebi najveći protivnik! Dejan Savić dobacio nekoliko riječi, igrači rekli ono što svi misle

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jako loš nastup reprezentativaca Srbije na Svjetskom prvenstvu. Pobjeda im nije bila utjeha za neubjedjivu igru.

 Dejan Savić kritikuje vaterpoliste Srbije uprkos pobjedi nad Australijom Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije loše je odigrala protiv Australije, ali je ipak uspjela da pobijedi, 6:5. Izabranici selektora Dejana Savića mučili su se u napadu, dok je odbrana funkcionisala, što pokazuje i broj primljenih golova. Ipak, za ekipu sa ambicijama kakve imaju "delfini", jasno je da mora mnogo bolje.

Dejan Savić je poslije meča kratko rekao da je napad bio užasan i da predstoji veliki rad kako bi u narednoj fazi sve bilo bolje. Takođe je pomenuo prenapumpane lopte ali je dodao da su smetale i "delfinima" i rivalu.

Možda će vas zanimati

Prema ranijem dogovoru obojica golmana, Branislav Mitrović i Lazar Dobožanov, branili su po pola utakmice i bili su bolji dio tima:

"Koliko je odbrana bila dobra, toliko od napada nismo vidjeli ništa. Bez rješenja i realizacije. Moramo do nokaut faze da ispravimo greške, da imamo naš ritam. Ovdje su bodovi bili najvažniji", rekao je Lazar Dobožanov.

Centar Nemanja Vico je razmišljao:

"Ispunili smo dogovor što se tiče odbrane i to nas je držalo u igri jer napad nije funkcionisao. Protiv Amerikanaca je bio sjajan ali sada... Moramo da budemo mirniji, agresivniji, povezaniji. Malo su nas remetili odbranom sa lakšim igračima. Na kraju bar pobjeda vrijedi."

Viktor Rašović je kritikovao:

"Svi smo bili katastrofalni. Pobjeda je jedno, a greške nešto drugo. Moramo da ih analiziramo jer sa ovakvim napadom možemo i sa Kazahstanom da imamo problema. Nametnuli su sistem od samog starta, isplivavali sa svih strana, ali naš najveći protivnik nisu bili Australijanci, već naš napad. Golman im je bio odličan, ali su naše greške bile neoprostive."

Naredni meč se igra protiv Kazahstana u subotu u 18.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC