• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su dvije mine za Novaka na Vimbldonu: Mnogo opasnih rivala, ali Kirjos i bivši broj 1 se izdvajaju!

Autor Dragan Šutvić

Evo ko sve od rivala može da izađe na megdan Novaku na startu Vimbldona.

 ko će biti đokovićev protivnik na startu vimbldona  Izvor: Fonet/PA/Steven Paston

Još malo i znaće se put Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu. Srpski teniser, iako je treći na ATP listi biće prvi nosilac turnira zato što je Danilu Medvedevu zabranjeno da igra, a Aleks Zverev je povrijeđen.

Drugi nosilac je Rafael Nadal, što znači da dva velika rivala ne mogu da se nađu oči u oči pre finala, tako da nas sigurno ne čeka scenario sa Rolan Garosa gdje su se sastali u četvrtfinalu. 

Možda će vas zanimati

A dva srpska tenisera ne moraju da brinu da će naletjeti na Novaka u prvom kolu pošto su Miomir Kecmanović i Filip Krajinović nosioci i to 25. i 26. Posljednji među nosiocima je Nijemac Oskar Ote, a onda kreću potencijalni rivali za Novaka, Filipa i Miomira.

Kao najopasniji mogući rivali ističu se Nik Kirjos i Endi Marej. Kirjos igra sjajno na travi što je i dokazao serijom odličnih igara na tri turnira na travi. Kontroverzni Australijanac je pobjeđivao neka velika imena, a u Haleu je stigao do polufinala.

Endi Marej je sa druge strane u Surbitonu i Štutgartu stigao do polufinala i finala i nekadašnji broj jedan je u najboljoj formi u posljednjih nekoliko godina. Igra na domaćem terenu i zaista bi bio loš žrijeb za srpske tenisere da se sa njim sastanu u prvom kolu. 

Još jedno nezgodno ime je Marton Fučovič, Mađar koji nije u dobroj formi trenutno, ali je na Vimbldonu ranije znao daleko da dogura. Potencijalne "mine" su i visoki američki serveri Sem Kveri i Džek Sok, uvijek opasni na travi, a treba se paziti i Bublika, Fokine, pa i Dušana Lajovića!

Žrijeb je u 11 časova po srpskom vremenu i tada ćemo saznati rivale Novaka Đokovića i ostalih srpskih tenisera na Vimbldonu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC