• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogriješili ste se o Novaka, a poludjećete kad se povuče!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Publika i mediji uglavnom nisu na strani srpskog tenisera, ali će se to prema Džonu Lojdu promijeniti kada on prestane da igra.

 Džon Lojd smatra da publika i mediji ne cijene Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Nekadašnji najbolji britanski teniser Džon Lojd priznao je da se publika ogriješila o Novaka Đokovića i da je on tokom svoje dosadašnje karijere zaslužio mnogo više poštovanja.

Ipak nekadašnji finalista Australijan opena smatra da će tek kada završi karijeru publika "poludjeti" za najboljim teniserom u istoriji.

 "Stvarno je bizarna priča to što Đoković ne dobija dovoljno poštovanja. Kada pričamo o ovoj eri Novak je imao sreće jer je dio nje jer je fenomanalan na toliko načina, ali nije imao sreće jer igra u isto vrijeme kada igraju i Rafa, Rodžer i Endi", naveo je Lojd.

On je naveo kao primjer Džimija Konorsa i naglasio da smatra da će sličan put imati i Novak. Dok igra neće ga toliko poštovati, ali kada završi karijeru...

"Oni su sjajni teniseri, ali su popularni kod navijača i medija, što sa njim nije slučaj. Mislim da je bio jako loše tretiran, posebno od strane publike i medija. On je jedan od tih igrača, kao što je Džimi Konors, koji su mnogo više poštovani kada završe karijere. Kada se vrate sa 36 ili 37 godina kao komentatori ili posjetioci publika poludi za njima", naglasio je Lojd i zaključio:

"Ja nisam bio neki veliki navijač, ali sada veoma poštujem što je bio tako dobar i što priča šta misli. Mislim da će sa Novakom biti isto tako. Kada bude igrao svoju posljednju sezonu svi će poludjeti za njim."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC