• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokirala Serenu, pa donijela odluku koja je razbjesnila Njemicu! Tamara se oglasila: Nisam ovo zaslužila, tužna sam!

Autor Haris Krhalić

Harmoni Tan je ostvarila pobjedu karijere, a poslije toga je donijela odluku koja je razbjesnila njemačku teniserku Tamiru Korpač.

 Harmoni Tan se povukla iu dubla na Vimbldonu Izvor: Profimedia

Harmoni Tan napravila je jedno od najvećih iznenađenja na Vimbldonu, eliminisala je Serenu Vilijams. To je za 115. teniserku planete bila najveća pobjeda u karijeri do sada.

Međutim, umjesto proslave i uživanja njena dubl partnerka Tamara Korpač je imala izliv bijesa koji je dospio u centar pažnje. Njemačka teniserka je bila ljuta zbog toga što je Francuskinja odlučila da se povuče iz dubla i da se odmori za naredni singl meč, oglasila se na društvenim mrežama.

"Moja dubl partnerka Harmoni Tan odlučila je da se povuče iz dubla ovog jutra. Nije fer da mi je javila tako kasno. Ne može da pobjegne zato što je igrala meč od tri sata dan prije, igrala sam i ja meč od šest i po sati, pa sam ponovo izašla na teren sutradan. Nije fer, tužna sam i razočarana što neću moći po prvi put da igram na grend slemu u dublu", napisala je Tamara.

Harmoni je poslije trijumfa vjerovatno slavila sa najbližima veliku pobjedu, nije joj se javila na vrijeme, a očigledno je da se ni ona nije nadala da će proći dalje. Korpač, koja je 298. na rang listi u dublu, a 110. u singlu, je zatim napisala još jednu poruku.

"Poslala mi je poruku sat vremena prije meča. Razočarana sam, bijesna i tužna što neću igrati na grend slemu. Nisam ovo zaslužila. Pred početak turnira me je pitala da igramo dublove, prihvatila sam. Ona je mene pitala! Ako si slomljen poslije meča od tri sata onda ne možeš da igraš profesionalni tenis. To je moje mišljenje", zaključila je Tamara Korpač.

Njene poruke iznervirale su i mnoge teniserke koje su se javile na društvenim mrežama i savjetovale su joj da ovakva mišljenja ne iznosi javno i da nije kolegijalno prema drugima...

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC