• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal se oglasio o povredi, jedna stvar odlučuje da li će igrati polufinale!

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Rafael Nadal se muči sa povredom stomaka, a tek poslije testova znaće da li može da nastupi protiv Nika Kirjosa u polufinalu.

 Nadal povrijeđen pobijedio Frica Izvor: Profimedia

Rafael Nadal je uspio da poslije pet setova i velike borbe pobijedi Tejlora Frica u četvrtfinalu Vimbldona, ali je odmah poslije meča počeo da se žali na povredu stomaka.

Navodno mu je čak tokom meča savjetovano da se povuče, ali je izdržao i zakazao duel sa Nikom Kirjosom u polufinalu. Poslije medicinskog tajmauta uspio je da završi meč, a sada i "BBC" navodi da se još uvijek ne zna da li će Nadal igrati na tom meču.

Možda će vas zanimati

Susret je zakazan za petak, a od rendgenskih snimaka stomaka zavisi da li će španski teniser nastaviti pohod ka novoj grend slem tituli.

"Povlačenje je nešto što mrzim da radim, tako da ću nastaviti da se trudim da igram. Ova povreda nije nova, nekoliko dana me muči, a bez sumnje se danas osjećam najgore do sada. Sutra ću morati da napravim neke testove kako bih vidio da li mogu da igram", rekao je odmah posle meča Nadal.

Španac je prošlog mjeseca uspio da osvoji Rolan Garos nakon što je u četvrtfinalu savladao Novaka Đokovića, a prije toga je trijumfovao i na Australijan openu gdje nije bilo srpskog tenisera. Ipak, osvajanje grend slema nije prioritet.

"Postoji nešto bitnije od osvajanja Vimldona, a to je zdravlje. Teško je, ništa ne može da popravi ovakvu sitauciju, ali hoću sebi da dam šansu. Nije lako otići sa Vimbldona, čak i kada je bo veliki", rekao je on.

Sada ostaje da se vidi da li će se Nadal pojaviti na meču u petak i ako se pojavi u kakvom će stanju biti. Sa druge strane će biti Nik Kirjos koji igra tenis karijere.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC