• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena tražila pet automobila od Vimbldona! Vilijamsova napravila skandal na turniru, Novak poslušao bez pogovora

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Serena Vilijams je tražila nemoguće stvari od Vimbldona, a napravila je haos kad je odbijena.

 Serena Vilijams naljutila se na organizatore Vimbldona Izvor: Profimedia/Frank Molter/Alamy Live news

Jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams nije imala povratak tenisu kakvom se nadala. Nakon pauze od godinu dana zaigrala je na Vimbldonu, međutim daleko je od forme i tako ju je u prvom kolu eliminisala malo poznata Harmoni Tan poslije velike borbe (7:5, 6:1, 6:7).

Vilijamsova je odmah poslije toga "odjurila" iz Londona iako je trebalo da prisustvuje ceremoniji povodom stogodišnjice od otvaranja Centralnog terena na Vimbldonu, međutim sada je otkriveno da je u svađi sa organizatorima.

Možda će vas zanimati

Sedmostruka osvajačica "zelenog" grend slema odlučila je da ne bude među počasnim gostima tokom svečane ceremonije kojoj su prisustvovali šampioni poput Nadala, Federera i Đokovića, a sve zato što nisu ispunjene njene VIP želje na koje je smatrala da ima pravo.

Serena Vilijams je tražila od Vimbldona da tokom turnira na raspolaganju ima pet automobila - za sebe, muža, sestru, majku i za trenera - što je odbijeno.

Vimbldon inače teniserima koji nisu u samom vrhu na raspolaganje daje jedan automobil, odnosno teniseri iz vrha mogu da dobiju najviše dva automobila - dodatno za trener. Jedini primjer da je teniser dobio pet automobila desio se prije nekoliko godina kada je Federer, miljenik organizatora, dobio takav status.

Takođe, čim je ispala sa Vimbldona, Serena je ostala bez mogućnosti da koristi automobile, tako da je navodno pobjesnila zbog toga i odlučila da ne učestvuje u ceremoniji.

Britanski novinari prenose da su organizatori samo rekli da je "otišla kući" kada su upitani zašto nije na Centralnom terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC