• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbacite je sa finala, popila je 700 pića! Nik Kirjos hitno tražio od sudije da prekine - "Brate, pijana je!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ovo je je*ena šala!"

 Nik Kirjos tražio da izbace gledateljku sa finala Vimbldona Izvor: Profimedia

Dok je odmicalofinale Vimbldona, Novak Đoković - Nik Kirjos, Australijanac je polako gubio živce i izuzetno mu je smetalo dobacivanje navijača sa tribina. Jednu navijačicu je posebno primijetio i tražio je od sudije da je udalji sa stadiona.

"Sjedi u prvom redu i van sebe je koliko je pijana. Priča sa mnom usred meča. Brate, to je ona, izgleda kao da je popila 700 pića. Ovo je je*ena šala" rekao je Kirjos u toku pauze u trećem setu. U tom periodu meč je bio prekinut zbog tuče na Centralnom stadionu, koja je ostavila u šoku sve - uključujući i igrače.

Kirjos je dobio i upozorenje zbog toga što je dobacivao uvredljive riječi gledajući ka toj navijačici. Na to je izgubio veliku energiju, a sigurno i dio koncentracije, iako ga je snažan servis služio i u tom trenucima. "Dobacuje mi dok serviram, na finalu Vimbldona. Ne postoji veći događaj. Niste mi povjerovali, a ona je onda to uradila ponovo. I umalo sam zbog toga izgubio gem. Zašto je ona i dalje tu?!", dodao je Kirjos.

U najvećem meču svoje karijere, Australijanac je burno reagovao kada bi se neko iz gledališta ponašao nesportsko i dobacivanjima ga ometao pri pripremi za servis ili čak usred poena. Na drugoj strani, Novak je mnogo iskusniji u ovakvim duelima i situacijama i sačuvao je mir dok je finale odmicalo - iako je izgubio prvi set.

Dok se Kirjos raspravlja sa navijačima i razgovara sa sudijom, u gledalištu su i članovi britanske kraljevske porodice, a mnogi su zbog jednog detalja pretpostavili da Kejt Midlton navija za Novaka. Takođe, tu su i Novakovi članovi porodice - supruga Jelena, majka Dijana i otac Srđan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC