• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je jedini uradio ovo za Kejt Midlton: Svijet bruji zbog džentlmenskog poteza Srbina - Britanci su oduševljeni!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković očito jako dobro poznaje protokol prilikom susretima sa članovima britanske kraljevske porodice.

 Novak-Djokovic-naklon-za-Kejt-Midlton Izvor: Profimedia

Novak Đoković je ponovo osvojio Vimbldon i nastavio vladavinu u Londonu. Stigao je do četvrte uzastopne, a ukupno sedme titule na tom turniru, prestigavši Rodžera Federera po broju grend slem trofeja.

Poslije 21. grend slema Srbina, Federer mu nije čestitao, ali jeste njegov sunarodnik Sten Vavrinka koji je porukom na Instagramu suptilno pokazao da je za njega Đoković najveći teniser svih vremena. No, dan poslije finala Vimbldona priča se i o džentlmenskom gestu Novaka Đokovića prema vojvotkinji Kejt Midlton!

Đoković je šmekerskim potezom prema princu Džordžu oduševio čitav svijet, kada je sinu princa Vilijama i Kejt Midlton predao vimbldonski pehar da ga pogleda iz svojih ruku. Ali mnogima je promakao jedan drugi detalj.

Kejt Midlton je kao pokrovitelj "Ol Ingland" teniskog kluba, koji organizuje Vimbldon, imala čast da uruči pehar pobjedniku. Njega je primio Novak Đoković i to sa pravom elegancijom i skromnošću.

Prilazeći vojvotkinji od Kembridža, Đoković je zastao i blago se naklonio, a ovaj potez oduševio je brojne fanove na društvenim mrežama, naročito one iz Velike Britanije.

"Niko to nije uradio - ni Nik Kirjos ni sudija", bio je često ponavljani komentar na Tviteru. "To je pravo poštovanje", "Šteta što Kirjos nije imao dovoljno lijepih manira da uradi isto" i "Kakvo razočaranje da sudija ne napravi naklon", bile su neke od reakcija.

"Novak je pravi ambasador tenisa, a i Vimbldona", "To je sportski duh - pokazao je poštovanje i prema vojvotkinji, ali i prema Vimbldonu i svom protivniku", pišu na društvenim mrežama.

Kejt je, takođe, bila zvijezda Vimbldona. Njen muž princ Vilijam i sin princ Džordž su uživali posmatrajući buduću kraljicu kako graciozno stupa na slavni teniski teren i uživa u sportskom trenutku za pamćenje, a fotografi su konstantno motrili na lijepu Kejt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC