• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borili se 16 sekundi, pa popili pivo u bolnici: U oktagonu pao kao pokošen, pa nazdravio sa rivalom! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Sjajni odnosi dvojice UFC boraca koji zbog teške povrede nisu mogli da se bore kako su željeli.

 Tom Aspinal i Kurtis Blejds nakon borbe popili pivo Izvor: Twitter/UFCEurope/printscreen

MMA meč između Toma Aspinala i Kurtisa Blejdsa trebalo je da bude centralni događaj u svijetu borilačkih sportova prethodne večeri, ali se to nije desilo. Barem ne na način na koji su to željeli pravi ljubitelji ovog sporta. Umjesto spektakularne borbe dvojice teškaša vidjeli smo samo 16 sekundi akcije u oktagonu i Aspinalovu tešku povredu.

Nakon što je protivniku zadao udarac nogom, Tom se zbog silnih bolova u koljenu srušio na pod oktagona i odmah je bilo jasno da on neće moći da nastavi. Sudija je prekinuo meč, Aspinal je u kolicima napustio oktagon, a kasnije je završio i u bolnici na dodatnim snimanjima. Tamo je nastala legendarna fotka o kojoj se priča!

Britanski borac morao je u bolnicu, jer u prvi mah niko nije znao koliko je teška povreda. Po izrazu njegovog lica vidjelo se da je veoma bolno, a nedavno je i srpski borac Aleksandar Rakić doživio sličnu povredu na jednom od najbitnijih mečeva karijere. U takvim situacijama meč mora da se prekine, jer borac nema nikakve šanse da se odbrani. Rakić je predao meč Poljaku Janu Blahoviču, jednom od najvećih rivala!

Ovog puta je zbog nesreće koja se desila Aspinalu do trijumfa došao Kurtis Blejds, iako praktično nije ni počeo da se bori protiv rivala. Pogledajte trenutak povrede:

Zato je Blejds nakon meča pokazao koliko je veliki sportista! Zajedno sa svojim timom otišao je u bolnicu i tamo nazdravio za zdravlje rivala!

"Pivo će oraspoložiti svakoga. Kakav čovjek, veliki Kurtis i njegov tim posjetili su me u bolnici da se pozdrave. Ovakve strašne povrede se nažalost događaju, sinoć nije bilo moje veče", napisao je Tom na Instagramu. Uz taj tekst okačio je i fotografiju na kojoj on i protivnik sa meča koji je trajao samo 16 sekundi zajedno ispijaju pivo.

Završili su u bolnici, ali i na pivu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC