• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kontroverzni Rumun brutalno isprozivao Hamiltona, umiješao se i brat!

Autor Haris Krhalić

Nekadšanji rumunski kik-bokser Endru Tejt poznat je zbog svojih skandaloznih stavova na internetu, ali je sada prešao granicu.

 Endru Tejt isprozivao Hamiltona Izvor: Profimedia/Instagram/cobratate/printscreen

Luis Hamilton ima sedam titula u Formuli 1, a oni najuspešniji često su na udaru kritika na društvenim mrežama. Na račun Britanca sada su stigle uvrede od čoveka koji bez nekog velikog razloga ima veliku popularnost na internetu, Endrua Tejta. Nekadašnji rumunski borac postao je poznat širokim narodnim masama zauzimanjem kontroverznih stavova na društvenim mrežama i dijeljenjem fotografija iz privatnog života koji je veoma luksuzan.

Sada je otišao korak dalje i brutalno izvređao Luisa Hamiltona, jednog od najboljih vozača svih vremena i čovjeka koji je uspio da obori i brojne rekorde Mihaela Šumahera u Formuli 1!

"Ja to mogu, nije ništa impresivno. Sjedneš u auto, pokreneš ga, ideš lijevo i desno. Je*ote, idem odmah! Niko ne može da me pobijedi u ovom s*anju, dajte mi auto. Sigurno mi neće dati automobil jer znaju da bih pobedio. Kada vidim da neko radi stvari koje ja ne mogu, kažem 'Ok, to je kul, možda bih probao', ali i to se rijetko dešava. Vožnja automobila? Pa sve što treba da uradim je da vozim", rekao je Endru Tejt na početku svog izlaganja, prije nego što je počeo da vrijeđa.

Ovo je Endru Tejt, kontroverzna ličnost sa interneta:

Čovjek koji je poznat zbog uvreda na svojim privatnim profilima, a posebno po pogrdnim komentarima na račun žena, bio je brutalan kada su ljudi oko njega pomenuli Hamiltona. "Ne, zamislite da Luis Hamilton izađe iz automobila i da treba da se borimo kome će pripasti vozilo. Pa on je visok 172 centimetra", rekao je Endruov brat Tristan. Pi*ka, pi*ka", dobacio je nekadašnji kik-bokser na račun sedmostrukog šampiona svijeta i zatim se razočarao kad je saznao da je Britanac vegan.

Bio je to samo još jedan od načina da Tejt, koji ima neuspješnu kik-boks karijeru, privuče pažnju svjetskih medija. Luis Hamilton nije reagovao na ove provokacije, a jasno je da Endru Tejt u bolidu Formule 1 ne bi imao nikakve šanse protiv čuvenog Britanca. Možda se baš zato Luis nije ni osvrnuo na njegove riječi.

Pogledajte detalje sa trke Formule 1 na kojoj je Tejt vrijeđao legendu moto sporta:

Rumunska internet senzacija udarila je na britanskog vozača.
Izvor: Youtube/Masculine Pro

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kukamangos

Rumun? Nije on nikakav Rumun, on samo živi u Rumuniji kako bi mogao da se bavi trgovinom ljudima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC