• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana je tješila, a onda je Ukrajinka osvojila zlato: Nebeski skok, pa trk u zagrljaj čuvenom sportisti! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Čim je postala šampionka Evrope Marina Bek-Romančuk zatrčala se ka tribinama gdje ju je čekao njen suprug, inače takođe evropski šampion!

 marina bek romančuk osvojila zlato u troskoku  Izvor: RTS

Uzela je medalju na kraju Marina Bek-Romančuk i to zlatnu! Lijepa ukrajinska atletičarka je u četvrtak bila u finalu Evropskog prvenstva u skoku udalj, gdje je u posljednjoj seriji izgubila medalju! Imala je u rukama bronzu, a onda je Džezmin Sojers uspjela da je "preskoči".

Nakon toga su emocije slomile Ukrajinku i zaplakala je, a Ivana Vuleta je bila prva koja je pritrčala da je utješi. Ipak, nije dugo trajala tuga Marine Bek-Romančuk jer je već dan kasnije postala evropska šampionka i to u troskoku! Skočila je evropski rekord sa 15,02 metara i bila je daleko ispred svojih rivalki. 

Drugo mjesto otišlo je Kristini Makeli koja je postavila nacionalni rekord Finske sa 14,64 metra, dok je Hana Minenko iz Izraela skočila 14,45 metara i za dva centimetra iza svoje konkurencije uspjela da obezbijedi bronzu. Pogledajte kako je Marina Bek-Romančuk slavila svoj uspjeh:

Ukrajinka koja je nova evropska šampionka i evropska rekorderka je osim po fenomenalnim nastupima u skoku udalj i troskoku poznata je i po tome što je jedna od najljepših atletičarki današnjice. 

Udata je za još jednog čuvenog ukrajinskog sportistu Mihaila Romančuka, višestrukog šampiona Evrope u plivanju i osvajača medalja na svjetskim prvenstvima i na Olimpijskim igrama. Pogledajte kako izgleda Marina Bek-Romančuk.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC