• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniserku (16) nepristojno dodiruju otac i trener: Skandalozne scene na US openu

Autor Haris Krhalić

Mlada teniserka Sara Bejlek ušla u glavni žrijeb grend slema, a tokom proslave neprikladno su je dodirivali trener i otac sa kojim se poljubila u usta.

 Sara Bejlek neprikladno dodirivanje Izvor: Twitter/screenshot/tennisbreaknews

Mlada češka teniserka Sara Bejlek (16) izborila je plasman u glavni žrijeb ovogodišnjeg US opena, a snimak nove nade svjetskog tenisa šokirao je čitavu planu. Nakon jedne od njenih najvećih pobjeda dogodile su se tri veoma bizarne situacije. Nakon što je stigla do trojimfa, ona se pozdravila sa dvojicom starijih muškaraca koji su je dodirivali po zadnjici, a jednog od njih poljubila je u usta.

Video se brzo proširio svijetom, a ispostavilo se da su muškarci sa kojima je slavila pobjedu njen otac i njen trener, što je situaciju učinilo još čudnijom. Dodiri nisu bili nimalno prikladni, a i ljubljenje u usta sa ocem izazvalo je mnogo komentara teniskih fanova širom svijeta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Najmlađa teniserka koja će igrati na ovogodišnjem US Openu napravila je nekoliko odličnih rezultata prethodnih mjeseci, pa je sa samo 16 godina stigla do mjesta u kvalifiacijama za grend slem. Ona je trenutno 194. teniserka svijeta, dok joj je najbolji plasman 181. pozicija koju je držala u julu. Nema sumnje da će ljevoruka teniserka iz Češke u narednim sezonama biti i mnogo bolje plasirana, ali je prije velikih uspjeha pažnju privukao način na koji je u Njujorku proslavljala pobjedu.

Ipak, samoj Sari ovakav način proslave trijumfa nije bio neobičan, pošto se od oca i trenera udaljila uz osmjeh. Ona je nastavila da pozdravlja navijače i maše publici koja je ispratila njen najveći uspjeh u karijeri.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC