• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer stao do Đokovića i izvadio telefon: "Idem sa prijateljima na večeru!" Cijeli svijet prati šta rade najveći

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajne fotografije iz Londona, gdje se "Velika četvorka" sjajno provodi pred početak Lejver kupa

 Đoković, Federer, Nadal i Marej uživaju u Londonu Izvor: Twitter/rogerfederer

Švajcarski teniser Rodžer Federer došao je na Lejver kup u London da završi karijeru, ali i da se zabavi. Tako je u četvrtak, prije gala večere u čast zvučnog turnira, Švajcarac objavio fotografiju na kojoj je stao kraj Novaka Đokovića sa telefonom i uslikao sjajan "selfi", na kojem su i Endi Marej i Rafael Nadal. Četvorica legendarnih tenisera na istom mjestu uživaju u Londonu i spremaju se za turnir na kojem će se Federer u petak oprostiti od aktivnog igranja tenisa učešćem u meču dublova u kojem će mu partner biti Rafael Nadal.

Neposredno prije odlaska na gala večeru sa preostalom trojicom najvećih tenisera u prethodnih 20 godina, Federer je u odijelu uzeo reket za stoni tenis i dobro se zabavio sa teniserom iz Kanade Vasekom Pospišilom (32). "Malo kratkog zagrijavanja prije gala večere", objavio je Švajcarac, uz video snimak na kojem igra tenis sa nekadašnjim osvajačem Vimbldona u konkurenciji dublova.

Đoković, Federer, Nadal i Marej trenirali su u četvrtak tokom dana u dvorani "O2", u kojoj će ovaj zvučni turnir biti održan od petka. Endi Marej, definitivno član tog društvo koji je imao najviše problema sa povredama u karijeri, objavio je na svom Instagram nalogu fotografiju "Velika trojka i jedan klovn", na kojoj su sva četvorica asova.

U međuvremenu se oglasio i Novak Đoković, porukom da se jednom u životu događa da se na terenu sretne sa takvim rivalima.

"Jedinstvena životna prilika da budem na istom terenu sa ovim legendama i rivalima. Hvala Lejver kupu što je ovo učinio mogućim. Jedva čekam sjajan vikend tenisa i proslavu Rodžerove karijere", objavio je Nole.

Podsjetimo, Federer je odluku o povlačenju objavio ovog septembra, nakon što duže od godinu dana nije nastupio. Posljednji meč odigrao je na Vimbldonu 2021, a iz najboljih 50 igrača na ATP listi ispao je u junu 2022. Mjesec kasnije, sredinom jula, prvi put od kada je profesionalac izgubio je "renking" jer nije mogao da nastupa zbog povreda i operacija koljena. Ipak, dovoljno se spremio da ove nedjelje nastupi na Lejver kupu.

"Naravno, igraću i dalje tenis, ali samo ne na grend slemovima, ni na ATP turu." Njegovi i Nadalovi protivnici u oproštajnom meču u petak biće Džek Sok i Fransis Tijafo. Biće sigurno veoma emotivno ispratiti u penziju jednog od najvećih tenisera u istoriji, a za mnoge najelegantnijeg igrača koji je igrao "bijeli sport".

Pročitajte i ovo

Švajcarski teniser Rodžer Federer došao je na Lejver kup u London da završi karijeru, ali i da se zabavi. Tako je u četvrtak, pre gala večere u čast zvučnog turnira, Švajcarac objavio fotografiju na kojoj je stao kraj Novaka Đokovića sa telefonom i uslikao sjajan "selfi", na kojem su i Endi Marej i Rafael Nadal. Četvorica legendarnih tenisera na istom mestu uživaju u Londonu i spremaju se za turnir na kojem će se Federer u petak oprostiti od aktivnog igranja tenisa učešćem u meču dublova u kojem će mu partner biti Rafael Nadal.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC