• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U hrvatskim majicama sa srpskom zastavom: Ovo niste vidjeli u TV prenosu - Đoković "tukao" Čilića, a one digle trobojku!

Zanimljiva scena dogodila se tokom finala turnira u Tel Avivu, u kom je srpski teniser Novak Đoković savladao hrvatskog predstavnika Marina Čilića.

 Djevojke u hrvatskim dresovima sa srpskom zastavom Izvor: YouTube/Sport Klub/Printscreen

Novak Đoković je uradio ono što se od njega očekivalo - osvojio je turnir u Tel Avivu kao apsolutni favorit, opravdavši ulogu prvog nosioca. On je to uspeo u duelu protiv Marina Čilića, koji je kao drugi nosilac takođe opravdao svoju reputaciju.

Ali trijumf 2:0 u korist Srbina protiv Hrvata neće ostati zapamćen samo po tome što je Novak osvojio 89. ATP titulu u karijeri, već i po detalju sa tribina. Dvije djevojke u hrvatskim dresovima i sa srpskom zastavom su privukle veliku pažnju!

Đoković je rutinski stigao do 19. pobjede protiv Čilića u "balkanskom derbiju", a nakon meča je istakao i da se nada da mu ovo neće biti posljednje učešće na turniru u Tel Avivu. Bio to slučaj ili ne, njegov meč protiv hrvatskog tenisera obeležile su i dvije djevojke na tribinama.

One su bile obučene u majice sa hrvatskom šahovnicom, a "upadale su u oči" i po tome što su istovremeno mahale srpskom trobojkom. Njih dvije su bile u kadru "Sportkluba" tokom jedne pauze između gemova, a kamere su odmah "ulovile" ovaj zanimljiv detalj. Pogledajte kako je to izgledalo:

Srbija i Hrvatska na meču Đoković - Čilić
Izvor: Youtube/Sport Klub

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC