• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadam se da mi ovo nije posljednji put: Đoković podigao "ćup" u Tel Avivu, pa jednom rečenicom privukao veliku pažnju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kao što su mnogi prije početka takmičenja i očekivali, Novak Đoković je osvojio turnir u Izraelu.

 Novak Đoković osvojio turnir u Tel Avivu Izvor: Sportklub/Printscreen

Novak Đoković osvojio je 89. titulu u profesionalnoj karijeri, pošto je slavio na turniru u Tel Avivu na turniru iz ATP serije 250. Đoković je u finalu savladao Marina Čilića 2:0, po setovima 6:3, 6:4 i u potpunosti opravdao ulogu prvog nosioca i glavnog favorita u Izraelu.

Ovime je Đoković osvojio novih 250 bodova, koji će biti vrlo važni za njegovu borbu za odlazak na Završni masters u Torinu, a nakon trijumfa nad hrvatskim teniserom, Srbin je istakao svoju zahvalnost za učešće na ovom takmičenju.

Tel Aviv je nenadano dobio mjesto u ATP kalendaru ove sezone, nakon što su brojni turniri u Kini i ove godine otkazani usljed pandemije korona virusa. To je dovelo do njihovog prvog turnira poslije 26 godina, a Đoković je mnoge iznenadio svojom odlukom da se na tom turniru pojavi.

"Hvala svima na jednoj od najljepših nedjelja u karijeri. Uživao sam ovdje, imao sam fantastičnu podršku. Predivno je vidjeti toliko mladih ljudi, djece, pune tribine na svakom meču. Izrael je pokazao veliko poštovanje i strast za tenis. Hvala vam što ste bili tu da nas podržite, bili ste sjajni. Želim da se zahvalim i svima u organizaciji, mnogo ljudi je uključeno u rad da bi turnir izgledao dobro. Hvala svima, cijenimo vaš doprinos turniru. Iz ovoga ću izvući mnogo pozitivnih emocija, nadam se da nije posljednji put da igram ovdje", rekao je Novak Đoković.

ATP turnir u Tel Avivu se naredne godine neće igrati, pošto su organizatori dobili tek jednogodišnju licencu, ali nije isključeno da to ponovo bude slučaj od 2024. godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC