• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOMPANIJA MERIDIAN: Vrijedna donacija Domu omladine

Autor Haris Krhalić

Zahvaljujući kompaniji Meridian, Dom omladine u Banjoj Luci bogatiji je za multimedijalnu opremu, koja će dodatno obogatiti sadržaje u tom prostoru.

 dom omladine, meridian Izvor: Promo/Meridian

Primopredaji su prisustvovali predstavnici kompanije, Gradske uprave i Saveza studenata Pravnog fakluteta. Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, zahvalila je Meridianu na donaciji, istakavši da je riječ o društveno-odgovornoj kompaniji, koja je mnogo puta do sada pokazala da ima sluha za potrebe i želje mladih.

"Nastavljamo sa unapređenjem rada Doma omladine i aktivno radimo na unapređenju uslova za sprovođenje aktivnosti i projekata mladih. Naš cilj je da mladima u našem gradu ponudimo što više sadržaja, kako bi što kvalitetnije provodili svoje vrijeme, tako da ova vrijedna donacija zaista stiže u pravi čas", navela je Šukalova.

Izvor: Promo/Meridian

Sa njom je saglasan i Nikola Milisavljević, operativni direktor u Meridianu, koji vjeruje da će se oprema, zahvaljujući kojoj je Dom bogatiji za e-sport kutak, sigurno biti razlog još veće posjećenosti mladih.

"Ova donacija predstavlja nastavak sjajne saradnje Gradske uprave i naše kompanije. Podsjetio bih da smo prije godinu dana na istom mjestu uručili tablete za Udruženje roditelja sa četvoro i više djece 4+, te najavili niz akcija, koje smo i realizovali", rekao je Milisavljević.

Izvor: Promo/Meridian

Multimedijalna oprema donirana je za potrebe projekta „Dom omladine u susret e- sportu“, koji sprovode studenti Pravnog fakulteta. Rastko Vučić, predsjednik SSPF, zahvalio je Gradskoj upravi i kompaniji Meridian na podršci u sprovođenju projekta, koji će biti održavan jednom mjesečno u Domu omladine.

"Izuzetno nam je drago što smo kroz ovaj projekat dobili ovako vrijednu opremu: televizore, konzole i lejzibegove, koji će, po završetku projekta, moći besplatno koristiti svi mladi koji posjete ovaj prostor", rekao je Vučić.

Izvor: Promo/Meridian

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mirko

Svaka cast Meridianu mnogo puta do sada pokazali ste da imate sluha za potrebe i zelje mladih!

Dejan

Odlicna nagrada, ucinice Dom omladine jos posjecenjim mjestom kod nas

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC