• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadalov ljekar otkrio Rafinu "tajnu": Objasnio zašto je uspješan: Rafa je po tome najbolji u istoriji!

Autor Haris Krhalić

Ljekar Anhel Ruiz Kotoro pričao je o Rafaelu Nadalu i njegovim planovima.

 Nadalov doktor o ovom teniseru Izvor: Printscreen/YouTube/US open/Profimedia

Rafael Nadal je jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, a velike zasluge za njegovu dugu karijeru ima ljekar Anhel Ruiz Kotoro. Nije to krio ni španski teniser, često je hvalio svog doktora i upravo je bio kod njega kada je poslije Rolan Garosa bio na štakama i kada mu je bio ugrožen nastup na Vimbldonu. Pojavljivale su se mnoge teorije zavjere oko Rafe i saradnje sa ljekarima, a sada se javio i Kotoro.

Dao je nekoliko intervjua za španske medije i odgovarao je na razna pitanja. Jedno od njih bilo je o tome šta je tajna Rafinog uspjeha. "Vjerujem da je njegova tajna u radu i ljubavi koju ima prema sportu. Tajna je u tome što svaki dan želi da napreduje još više i da bude što bolji. Rafa je važan dio istorije tenisa i siguran sam da će nam donijeti svima još mnogo radosti. Njegova mentalna snaga je nevjerovatna, po tome je možda i najbolji igrač ikada", rekao je Kotoro.

Nadal je nedavno postao otac, a među ljudima koji su imali tu privilegiju da vide dijete je i Anhel Ruiz. Vidio je i Rafu i njegovu suprugu Ćisku sa sinom. "Ide dan po dan, Rafa je presrećan zbog svega i već se vratio treninzima. Radi sve kako bi se pripremio za završnicu sezone", poručio je Kotoro. Ako ne bude nekih velikih promjena, Rafa će igrati na Mastersu u Parizu, pa na završnom turniru u Torinu. Poslije toga ga čeka serija egzibicionih turnira koji su unapred dogovoreni i zbog toga će biti u Južnoj Americi neko vrijeme. Igraće u Argentini, Brazilu, Peruu, Kolumbiji i Meksiku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC