• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stvarno? Nisam znao! To je divno" - hit reakcija Đokovića: Rafa dobio nasljednika, Novak uz osmijeh čestitao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Španski teniser Rafael Nadal i njegova supruga Ćiska dobili su sina, a Novak je poslao poruku sa drugog kraja svijeta, iz Kazahstana.

 Novak Đoković čestitao Rafaelu Nadalu na dobijanju sina Izvor: Profimedia

Dok je Novak Đoković morao preko Danila Medvedeva - koji je predao polufinale - da stigne do brobe za trofej u Astani, Rafael Nadal je dobijao najljepše vijesti u životu. Njegova supruga Ćiska rodila je nasljednika koji će nositi ime po ocu, a ta vijest brzo je obišla čitav svijet. Istina, za nju nije mogao da čuje Novak Đoković jer je igrao spektakularan meč protiv ruskog tenisera.

Danil Medvedev i on odigrali su dva seta na vrhunskom nivou prije nego što se Rus povukao sa turnira. Bilo je tu svega, od opomene za Novaka Đokovića zbog bacanja reketa u publiku, zbog vidnog nezadovoljstva srpskog tenisera jer se ne igra treći set u polufinalu. Na kraju, kada je već obezbijedio prolaz u finale, Novak je na konferenciji kratko govorio i o Nadalu. Novinari su ga upitali za vijest da je Rafa postao tata, što je njega iznenadilo!

"Pa, čestitam! Nisam ni znao... Stvarno je postao otac? To su divne vijesti! Njemu, njegovoj supruzi i njihovoj bebi želim mnogo zdravlja i sreće. Kao otac, neću mu davati nikakve savjete, ha-ha. Ima on veliku porodicu, sigurno će i sam da stiče ta nova iskustva", rekao je Novak Đoković uz širok osmijeh na licu.

Podsjećamo, Rafael Nadal posljednji je član "velike trojke" koji je dobio dijete. Rodžer Federer ima dva para blizanaca sa suprugom Mirkom, dok Novak i Jelena imaju Stefana i Taru. Prethodnih godina najbolji španski teniser u istoriji govorio je da će se više posvetiti porodici kada dobije dijete, što bi moglo da znači da je kraj njegove karijere blizu,

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC