• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak otkrio zašto mu je Medvedev predao meč: Rus na mreži rekao Đokoviću šta mu je - evo zašto je otišao sa terena!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je poslije prolaska u finale turnira u Astani otkrio šta je razlog povlačenja Danila Medvedeva usred meča!

 Novak Đoković otkrio zašto je Danil Medvedev predao meč Izvor: Twitter/Tennis TV

Novak Đoković je prošao u finale turnira u Astani poslije samo jednog osvojenog seta u polufinalu protiv Danila Medvedeva jer mu je ruski teniser nakon kraja drugog seta predao meč! Igrao se spektakularan taj-brejk na kraju drugog seta, a kada ga je Đoković dobio i krenuo do svog mjesta, Rus ga je sačekao!

Popričao je Danil Medvedev sa Novakom nakratko i odmah se vidjelo da se nešto dešava. Đoković je bio šokiran onim što čuje, a onda smo saznali da je čuo da se Medvedev povlači! Odmah nakon meča srpski teniser je otkrio i zašto se to desilo!

"Ovo je šok, i dalje sam iznenađen da je predao. Izgledao je skroz ok. Posljednjih sedam ili osam poena se kao malo sporije kretao. Šok, istina, bio sam spreman za treći set. Znam da je sjajan momak, veliki borac i znam da ne bi predao da nije ozbiljno, Rekao mi je da je istegao mišić na nozi", rekao je poslije pobjede Novak. Evo kako je izgledao njihov susret na mreži:

Odao je odmah priznanje jednog od svojih najvećih rivala nakon svega, jer smatra da je Danil možda čak bio i bolji teniser u prva dva seta ovog meča!

"Rekao bih da je možda bio i bolji igrač u dva seta, ali zaista sam tužan zbog Danila i zbog ovih ljudi koji su uživali u borbi", naglasio je on i onda objasnio svoju taktiku na ovom meču:

"Da, igrao sam mnogo drop šotova i nisam mogao da ga probijem. Ja sam bio u toj ulozi u karijeri kada igrači nisu mogli da me probiju. Znam kako je u takvoj situaciji, a ovdje su malo sporiji uslovi nego prošle nedjelje u Izraelu i morate da nađete načina da se borite sve vrijeme. Ovdje je gorjelo sve vrijeme!"

Na kraju je prokomentarisao i finale koje ga čeka protiv Stefanosa Cicipasa.

"Veoma sam uzbuđen što sam u finalu, pogotovo jer nikada nisam igrao ovdje ni u Izraelu. Tamo sam osvojio tuirnir, sada sam ovdje u finalu protiv Stefanosa. Sutra ne očekujem ništa osim velike borbe, neka bolji igrač pobijedi", rekao je Novak poslije prolaska u finale!

Tokom ovog meča Novak je bacio reket u publiku nakon jednog izgubljenog poena i zbog toga je bio opomenut..

Pogledajte i kako se to desilo:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC