• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni Đoković nije znao da igra na ovom turniru! Cicipas na Tviteru dobio Srbina za rivala!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Napravljen je lapsus zbog ko se smije teniski svijet.

 Greška turnira u Beču - najavili pogrešnog Novaka Izvor: Profimedia/Antonietta Baldassarre / Insidefoto/Sipa USA

Novak Đoković na Tviteru je saznao da treba da igra na turniru u Beču (Austrija). Na zvaničnom profilu "Eurosporta" najavljen je meč Stefanosa Cicipasa (Grčka), ali sa pogrešinim Novakom. Grčki teniser u ponedjeljak igra meč prvog kola, ali protiv domaćeg predstavika Denisa Novaka. Nije u pitanju okršaj sa srpskim asom, mada bi navijači to sigurno više voljeli.

Ako ništa drugo, bar je poslije svega ovoga nastala zanimljiva šala na društvenim mrežama, pa tako i Đokovićevi navijači prave razne zanimljive poruke na njihov račun. "Nije to taj Novak", napisao je jedan od korisnika Tvitera i pokrenuo zanimljive komentare. Neće se Grk previše buniti pošto je u dosadašnjih 10 mečeva Srbin osam puta slavio. Najteži poraz svakako mu je sa finala Rolan Garosa prošle godine kada je vodio sa 2:0 u setovima i na kraju izgubio.

Đoković i Cicipas odmerili su snage dva puta ove godine, na turniru u Rimu i u Astani i oba puta je Nole izlazio kao pobjednik. Posebno je zanimljivo bilo nedavno u Kazahstanu kada je poslije finalnog duela grčki igrač izneo zanimljiv prijedlog da zajedno otvore restorane sa kazahstanskom hranom. "Imam neko iskustvo u vođenju restorana i moram da ti kažem da je bolje da ih posjećuješ, nego da ih vodiš. Zaista je hrana odlična, imali smo fantastičnu dobrodošlicu. Možda bi bilo bolje da idemo po svijetu i jedemo kazahstansku hranu, bolje da ne otvaramo restoran", nasmijao se Novak i malo razočarao Stefanosa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC