• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka pobijedio tinejdžer - Đoković pao na pod, pa morao da čestita: Spektakularan meč na minijaturnom terenu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski teniser poražen je od mladića u improvizovanom sportu, stonom tenisu na daleko manjoj tabli nego što je predviđeno.

 Novak Đoković izgubio u stonom tenisu od skupljača loptica VIDEO Izvor: Twitter/DjokerNole/printscreen

Novak Đoković je u strašnoj formi dočekao finiš teniske sezone, pa na Mastersu u Parizu i Završnom mastersu u Torinu važi za jednog od najvećih favorita. U prestonici Francuske već je krenuo po titulu pobjedom na Maksimom Kresijem, a zatim je imao i vremena da se opušta sa tinejdžerima koji skupljaju loptice na mečevima.

Na malom terenu za stoni tenis, u jednom od hodnika pariske dvorane, Đoković je poražen od klinca koji se nada da će u narednim godinama imati priliku da igra na nekom od najvećih teniskih turnira. Njih dvojica su odigrali nekoliko poena, čiji je snimak Đoković podijelio na društvenim mrežama, a može se vidjeti da se mladić bolje snašao u ovoj igri.

Bio je prilično dobar u ovom improvizovanom sportu, pa je nakon jednog agresivnog napada Novak ostao da leži. naravno, nije bilo ništa toliko dramatično, Đoković je samo odglumio da je pao od siline udarca i napornog poena koji su igrali, a koji je pripao njegovom rivalu. Pogledajte kako je izgledao njihov meč.

Inače, Novak Đoković je u prvom kolu bio slobodan, u drugom izbacio Kresija, a u trećem će igrati protiv Karena Hačanova. Najbolji srpski teniser postavljen je za šestog nosioca na turniru, ali mu se daju mnogo veće šanse za osvajanje titule u Parizu, koji mu je jedan od omiljenih turnira u sezoni.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC