• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, to nije pravedno! Britanac napao Đokovića, a nije ništa kriv: "Pokrali" ga, a opet je Srbin problem!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković se ponovo našao u centru pažnje zbog pravila koje nije sam propisao.

 Nori prozivao Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković kvalifikovao se za završni masters u Torinu osvajanjem Vimbldona, a to očigledno smeta pojedinim teniserima. Među njima je i britanski as Kameron Nori koji je i u prošlosti znao da "pecne" Đokovića, dok je sada zaista pretjerao jer nije Novak Đoković mijenjao pravila - i štaviše - daleko od toga da su mu išla na ruku ove godine kada mu je zabranjeno učešće na dva najveća turnira.

Nori smatra što je Đoković svoje mesto u Torinu obezbijedio preko Vimbldona iako se na tom turniru nisu računali bodovi zbog odluke organizatora da zabrani ruskim igračima nastup u Londonu.

"Novak se očigledno kvalifikovao sa Vimbldona, tako da to izgleda malo čudno. Ne znam da li je to pravilo bilo i ranije, ali mi djeluje nepravedno. Valjda i za Nika Kirjosa. Izgubio je finale i nije dobio ništa", rekao je Nori koji neće igrati na završnom mastersu u Torinu.

U međuvremenu se Nik Kirjos nije bunio, čak je podržao Novaka Đokovića i tražio od australijskih vlasti da ga puste, dok je reagovao i agent kontroverznog tenisera i poručio da "Srbin zaslužuje da bude u Torinu".

Zbog ove neobične diskusije u teniskoj javnosti morao je da se javi i ATP i objasni: "Uklanjanje bodova na ovogodišnjem Vimbldonu bilo je podjednako prema svim igračima i nije se smatralo da su potrebne dalje promjene pravila u vezi sa statusom takmičenja. Svaki igrač koji se ove godine takmičio na Vimbldonu i drugim Grend slemovima imao je priliku da se kvalifikuje za Torino prema kvalifikacionom pravilu za grend slemove".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC