• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću olakšan put do titule! Novak saznao kad izlazi na teren, pa čuo još jednu dobru vijest!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković igra već u utorak protiv Amerikanca Kresija. Siner ispao.

 Đokoviću olakšan put u Parizu Izvor: Profimedia

Novak Đoković brani titulu na turniru u Parizu i prvi meč igraće u utorak. Protivnik će mu biti Maksim Kresi (Amerika). Srpski igrač bio je slobodan u prvom kolu, pa će mu tako to biti prvi duel u "Bersiju", dok je Amerikanac savladao Dijega Švarcmana na startu. Igra treći meč na Centralnom terenu u kom progrma počinje u 11 časova. To znači da ne bi trebalo da se nađe na terenu prije 15.30 časova. Uz to je dobio i dobru vijest kada je nastavak takmičenja u pitanju, odnosno žrijeb.

Pred početak takmičenja djelovalo je da bi rival u trećoj rundi mogao da mu bude Janik Siner (Italija), ali je on doživio težak poraz. Izgubio je u prvoj rundi od kvalifikanta Marka-Andrea Heslera (Švajcarska). On je došao do pobjede (6:2, 6:3) i u narednoj rundi igraće protiv Karena Hačanova (Rusija). Jasno je Rus veliki favorit u tom duelu, mada je bio i Janik. Za to vrijeme Srbin trenira na neke nove i zanimljive načine u francuskoj prestonici.

"Osjećam se odlično na ovom turniru, znam da sam šest puta osvajao titulu i uvijek je lijepo kada dođeš na takmičenje sa samopouzdanjem i nekim lijepim uspomenama i osjećanjima na terenu. Nadam se da mogu da nastavim sa dobrim igrama. Smatram da je veoma važno da se na terenu dobro osjećaš i da imaš lijepe misli, jer u tenisu detalji odlučuju pitanje pobednika. Često taj mentalni aspekt i to kako se boriš sa svojim unutrašnjim demonima može da utiče na konačan ishod", poručio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC